Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Дигитални умения

Както всяко нещо, така и технологиите имат положителни и отрицателни страни. Как да наблегнем на положителните? Като се информираме. Ние от Yettel вярваме, че в съвременния свят знанието има огромна сила и само когато сме добре информирани, можем да се възползваме максимално от предимствата на новите технологии. С различни инициативи подпомагаме малки и големи да бъдат по-уверени в онлайн среда и подготвени за новия начин, по който общуваме, работим и се забавляваме в интернет. 

Академия за дигитални умения в ерата на изкуствения интелект

Заедно с образователния сайт Prepodavame.bg създадохме първата по рода си академия за учители с фокус върху новите технологии и внедряването им в учебния процес. Тя включва обучения с реални примери от класната стая, които помагат да преподавателите да научат повече за изкуствения интелект с практически насоки за използването му в час. 

Научи повече

Интерактивни уроци за онлайн безопасност

Заедно с партньорите ни от издателство „Клет България” и Центъра за безопасен интернет влизаме в класната стая, за да покажем на децата, че защитата в интернет е отговорност на всеки един от нас. Чрез увлекателни истории и видеа им показваме как да предпазват себе си и за какво да бъдат нащрек учителите и родителите, за да подсигурят безопасността на подрастващите.  

Научи повече

Съвети за предпазване от измами в телекомуникационния сектор

Винаги бъди нащрек за съмнителни съобщения и не действай прибързано. Запознай се с най-често срещаните измами и как да се предпазиш от тях.  

Летен Петък с Yettel

Свали приложението за достъп до всички услуги

-
-