Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Удължена гаранция от Yettel без допълнително заплащане

Толкова безценни моменти можеш да имаш за три години - и телефонът ти е винаги с теб. В Йеттел, с всеки смартфон, взимаш не две, а три години гаранция. Без допълнително заплащане.

“3 години гаранция” значи по-малко електронни отпадъци

С Yettel можеш да използваш смартфона си по-дълго и така да ни помогнеш да намалим електронните отпадъци и заедно да се погрижим за намаляване на отпечатъка, който оставяме върху околната среда. Можеш да научиш повече за нашата Стратегия за устойчиво развитие тук.

Yettel_BPP_RGB_White_1C_Recycle And Win.png

За предстоящите ти безценни моменти си избери нов телефон на супер цени от Yettel

Застраховай своя със Смартфон Протект, за да ти е съвсем спокойно

Въпроси и отговори

Защо Yettel ти дава удължена гаранция yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Удължената гаранция е естествено продължение на стандартната търговска гаранция от 24 месеца и се предоставя от Yettel за всички смартфони закупени след 01.02.2023. Така ние ти даваме възможност да удължиш живота на устройството си и да спестиш разходи за ремонт, ако такъв се наложи през третата година след покупката му. Необходимо е да запазиш гаранционната си карта и документът за покупка и ако имаш гаранционнен пробем, да ги предоставиш в магазин на Yettel заедно е устройството за поправка. Собственият ни сервиз работи само с оригинални резервни части и съгласно всички изисквания на производителите, а ако е необходимо, за времето на ремонта ще ти предоставим заместващо устройство.

Какво е добре е да знаеш yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Погрижи се да запазиш оригиналната гаранционна карта, издадена при покупка на смартфона.

Гаранцията не се отнася за акумулаторната батерия и аксесоарите към продукта (дълготрайността на батерията и нейните характеристики зависят изцяло от спазването на правилата за експлоатация, описани в ръководството към продукта).

Гаранцията не се признава при всички случаи на повреди, причинени от неправилна употреба, изпускане, удар, неправилно съхранение, заливане с течност, опити за поправка от неупълмномощени лица, зареждане с неоригинални зарядни устройства или други външни въздействия, в противоречие с изискванията на производителя.

Летен Петък с Yettel

Свали приложението за достъп до всички услуги

-
-