Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Смарт лизинг

Ако искаш да вземеш устройство или аксесоари на лизинг, можеш да избереш възможност, която те устройва най-добре. Предлагаме ти различни възможности за лизинг с предплащане, опцията за допълнителен лизинг, ако искаш второ устройство към абонаментния си план и други. Всичко е съобразено с твоите нужди и възможности.

Избери смарт лизинг в 4 лесни стъпки

1

Избираш между няколко опции за лизинг според нуждите си

2

Извършваме кредитна оценка

3

Подписваме договор за лизинг

4

Използваш новия си смартфон

Смартфон на лизинг или в брой yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Когато купуваш устройство, можеш да заплатиш желания смартфон или таблет в брой или да разсрочиш плащанията си във времето, като вземеш устройството на лизинг. Ако си нов клиент, можеш да си вземеш смарт устройство на лизинг още при сключване на първия договор с Yettel, след извършване на оценка на риска*. Настоящите ни клиенти, както и досега, ще могат се възползват от тази възможност при продължаване на срока на съществуващ договор.

Ако ползваш абонаментен план от Yettel и искаш да вземеш устройство на лизинг, можеш да го направиш според приложимите условия.

*Оценка на риска
При сключване на нов договор, заедно със закупуване на устройство, всеки частен клиент, нов или настоящ, подлежи на оценка на риска. В зависимост от направената оценка на риска, Yettel може да изиска предплащане на месечни абонаменти, да предложи друго устройство или да бъде закупено на цена в брой.

Допълнителен лизинг yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Допълнителен лизинг дава възможност да вземеш допълнителен смартфон или смарт аксесоар на лизинг, когато имаш нужда от него, без да си ограничен от рамките на настоящия си договор за мобилни услуги. Вноските изплащаш заедно с твоята месечна сметка, а може да ги намалиш като заплатиш първоначална вноска. За да се възползваш от това предложение, не се налага да променяш абонаментния си план или да удължаваш срока на твоя договор за мобилни услуги.

Важно е да знаеш

  • Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Yettel и ползваш абонаментен план за мобилни или фиксирани услуги (например Интернет за дома или телевизия);

  • Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени;

  • Абонаментният план на номера, към който си взел Допълнителен лизинг, не се променя при сключване на договора за лизинг. Не е необходимо и продължаване на срока на текущия договор за мобилната услуга;

  • Може да вземеш само един смартфон или смарт аксесоар на Допълнителен лизинг. Ако желаеш да активираш нов Допълнителен лизинг, е необходимо да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.

*При сключване на договор за Допълнителен лизинг всеки частен клиент подлежи на оценка на риска. В зависимост от направената оценка на риска, Yettel може да изиска заплащане на първоначална вноска по договора за лизинг, да предложи друго устройство или комбинация от двете.

Лизинг с първоначална вноска yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Tова е нов и гъвкав начин да получиш устройство на лизинг, който Yettel предлага на своите частни клиенти – нови и настоящи.

При него заплащаш в брой част от цената на избрания смартфон или таблет като първоначална вноска, а остатъка от цената – на месечни вноски.

Като заплатиш част от цената на желания смартфон или таблет още в началото, си осигуряваш по-ниска месечна вноска впоследствие и по-ниска крайна цена на устройството. Освен това, лизингът с първоначална вноска може да бъде удобен начин за плащане, ако си избрал среден или висок клас устройство.

Лизинг на аксесоари yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Можеш да вземеш аксесоар или пакет от аксесоари на лизинг за всички артикули, които нямат сериен номер и/или IMEI. Изплаща се обща лизингова вноска на база цялостната стойност на пакета, дори когато се състои от един артикул. Клиент може да има неограничен брой лизинги на аксесоари на своя номер. Всяка от транзакциите е обект на оценка на риска. Лизингът на аксесоари може да се активира само в магазин на Yettel и не е достъпен през онлайн магазина на Yettel.

  • За частни клиенти;

  • За 12 и 24 месеца;

  • Абонати на Yettel;

  • За аксесоари, които нямат сериен номер / IMEI (SD карти, зарядни, кабели, протектори, калъфи, или виж пълния списък тук).

  • Няма опции за предплащане;

  • Неограничен брой лизинг за абонат/клиентски номер при положителен кредитен рейтинг;

Възможно е предварително изплащане на лизинга по всяко време от договора, с изключение на новите абонати на Yettel. Те ще могат да изкупят лизинга си след изминаване на минимум 3 месеца. Цените на аксесоарите можете да проверите тук или в магазин на Yettel.

Летен Петък с Yettel

Свали приложението за достъп до всички услуги

-
-