Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Смарт лизинг

Ако искаш да вземеш устройство или аксесоари на лизинг, можеш да избереш възможност, която те устройва най-добре. Предлагаме ти различни възможности за лизинг с предплащане, опцията за допълнителен лизинг, ако искаш второ устройство към абонаментния си план и други. Всичко е съобразено с твоите нужди и възможности.

Можеш да го направиш в 4 лесни стъпки:
1Избираш между няколко опции за лизинг според нуждите си
2Извършваме кредитна оценка
3Подписваме договор за лизинг
4Използваш новия си смартфон

Смартфон на лизинг или в брой

Когато купуваш устройство, можеш да заплатиш желания смартфон или таблет в брой или да разсрочиш плащанията си във времето, като вземеш устройството на лизинг. Ако си нов клиент, можеш да си вземеш смарт устройство на лизинг още при сключване на първия договор с Yettel, след извършване на оценка на риска*. Настоящите ни клиенти, както и досега, ще могат се възползват от тази възможност при продължаване на срока на съществуващ договор.

Ако ползваш абонаментен план от Yettel и искаш да вземеш устройство на лизинг, можеш да го направиш според приложимите условия.

*Оценка на риска

При сключване на нов договор, заедно със закупуване на устройство, всеки частен клиент, нов или настоящ, подлежи на оценка на риска. В зависимост от направената оценка на риска, Yettel може да изиска предплащане на месечни абонаменти, да предложи друго устройство или да бъде закупено на цена в брой.

Допълнителен лизинг

Допълнителен лизинг дава възможност да вземеш допълнителен смартфон или смарт аксесоар на лизинг, когато имаш нужда от него, без да си ограничен от рамките на настоящия си договор за мобилни услуги. Вноските изплащаш заедно с твоята месечна сметка, а може да ги намалиш като заплатиш първоначална вноска. За да се възползваш от това предложение, не се налага да променяш абонаментния си план или да удължаваш срока на твоя договор за мобилни услуги.

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Yettel и ползваш абонаментен план за мобилни услуги;
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени;
Абонаментният план на номера, към който си взел Допълнителен лизинг, не се променя при сключване на договора за лизинг. Не е необходимо и продължаване на срока на текущия договор за мобилната услуга;
Може да вземеш само един смартфон или смарт аксесоар на Допълнителен лизинг. Ако желаеш да активираш нов Допълнителен лизинг, е необходимо да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.
*При сключване на договор за Допълнителен лизинг всеки частен клиент подлежи на оценка на риска. В зависимост от направената оценка на риска, Yettel може да изиска заплащане на първоначална вноска по договора за лизинг, да предложи друго устройство или комбинация от двете.

Лизинг с първоначална вноска

Tова е нов и гъвкав начин да получиш устройство на лизинг, който Yettel предлага на своите частни клиенти – нови и настоящи.

При него заплащаш в брой част от цената на избрания смартфон или таблет като първоначална вноска, а остатъка от цената – на месечни вноски.

Като заплатиш част от цената на желания смартфон или таблет още в началото, си осигуряваш по-ниска месечна вноска впоследствие и по-ниска крайна цена на устройството. Освен това, лизингът с първоначална вноска може да бъде удобен начин за плащане, ако си избрал среден или висок клас устройство.

Лизинг на аксесоари

Можеш да вземеш аксесоар или пакет от аксесоари на лизинг за всички артикули, които нямат сериен номер и/или IMEI. Изплаща се обща лизингова вноска на база цялостната стойност на пакета, дори когато се състои от един артикул. Клиент може да има неограничен брой лизинги на аксесоари на своя номер. Всяка от транзакциите е обект на оценка на риска. Лизингът на аксесоари може да се активира само в магазин на Yettel и не е достъпен през онлайн магазина на Yettel.

Условия:
За частни клиенти;
За 12 и 24 месеца;
Абонати на Yettel;
За аксесоари, които нямат сериен номер / IMEI (SD карти, зарядни, кабели, протектори, калъфи, или виж пълния списък тук).
Няма опции за предплащане;
Неограничен брой лизинг за абонат/клиентски номер при положителен кредитен рейтинг;

Възможно е предварително изплащане на лизинга по всяко време от договора, с изключение на новите абонати на Yettel. Те ще могат да изкупят лизинга си след изминаване на минимум 3 месеца. Цените на аксесоарите можете да проверите тук или в магазин на Yettel.

*Оценка на риска
При сключване на договор за Допълнителен лизинг всеки частен клиент подлежи на оценка на риска. В зависимост от направената оценка на риска, Yettel може да изиска заплащане на първоначална вноска по договора за лизинг, да предложи друго устройство или комбинация от двете.