Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Рамо до рамо

Рамо до рамо

„Рамо до рамо“ (Side by side) е програма на Yettel за професионално развитие и корпоративно-социална интеграция на хора с различни възможности. Участниците в програмата имат възможност да работят по срочни проекти в избраната от тях област в продължение на две години. Всеки участник става част от сплотен екип и получава личен ментор. Това е още един начин, по който Yettel заявява значимостта на многообразието в компанията и предоставянето на равен шанс за реализация на всички.

Какво представлява програмата?

Социалната програма „Рамо до рамо“ подава ръка на хора с различни възможности в тяхното професионално развитие и в социалната им интеграция. През 2021 г. направихме и опцията за напълно дистанционна работа от вкъщи. Програмата е двугодишна и заплатена спрямо позицията. Участниците получават всички допълнителни придобивки, релеватни към останалите служители. Участниците в програмата работят по текущи бизнес дейности и ключови проекти, докато се учат от едни от най-добрите професионалисти в избраното от тях направление. Всеки от участниците има личен ментор, психологическа подкрепа от корпоративния ни психолог, както и специализирано въвеждане в работния процес.

По линия на подбор ни помага нашия партньор неправителствената организация - Jamba, с която работим вече шеста година подред. Jamba ни помага с разпространяването на обяви в релевантни канали, първична селекция и интервюта с избраните кандидати. Всяко едно интервю е специфично, както и всеки един подбор, но се стараем да бъдем отговорни към кандидатите и да отговорим на техните потребности в интервюто.

Какво получават кандидатите?

Работа по проект в избраната област

Възможност за повишаване на конкурентоспособността

Психологическа подкрепа

Участие в реалните дейности на голяма международна компания

Работа в отворена и достъпна работна среда и подкрепящ екип от професионалисти

Ментори, въвеждащи и подкрепящи всеки участник в процеса на работа

Период от 2 години

Възможност за учене, развитие и придобиване на практически познания в конкретни проекти

Възможност за напълно дистанционно участие (назависимо от населеното им място)

Всички кандидатури се разглеждат при пълна конфиденциалност и при спазване на приложимото законодателство относно обработването на лични данни. Повече информация може да откриеш в секция Лични данни > Политика за личните данни при извършване на подбор на персонал.

За последните 8 години Yettel и неправителствената организация Jamba осигуриха възможност за кариерно развитие на 29 човека в неравностойно положение

Прочети повече за успеха на програмата

Как се постига баланс между работа и личен живот

Петима таланти с различни възможности дадоха старт на своята кариера в Yettel