Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel въведе нова роуминг зона „Великобритания“ с преференциални цени

Yettel въведе нова роуминг зона „Великобритания“ с преференциални цени

Новите цени важат както за клиенти на абонаментен план, така и за тези с предплатени планове

Yettel въведе нова роуминг зона „Великобритания“ със специални, преференциални и много по-изгодни цени на услугите от тези за останалите държави извън ЕС.

Изходящите обаждания към България, Европейски съюз и самата зона „Великобритания“ ще са на цена от 6 стотинки на минута – същата цена се начислява и за всички входящи обаждания в зона „Великобритания“. Цената за един SMS ще е на стойност от 20 стотинки, а мегабайт мобилен интернет ще струва 2 стотинки. При пътуване във Великобритания минутите и мегабайтите, предоставени в абонаментния план на клиентите, няма да важат в тази страна и услугите ще се таксуват според новите цени. По същия начин допълнителните пакети за роуминг в ЕС няма да са валидни във Великобритания, като за тази зона клиентите ще могат да ползват роуминг пакетите Roam&Surf Europe.

Новите цени за роуминг в зона „Великобритания“ важат както за клиенти на абонаментен план, така и за тези с предплатени планове. Те са валидни от 29 юни и са свързани с излизането на Великобритания от ЕС. В новата зона влизат също Гибралтар и островите Гърнзи, Джърси и Ман.

Пълна информация за цените и условията в новата роуминг зона „Великобритания“ можете да намерите тук.