Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel удължава живота на мобилните устройства с новия си пакет от услуги „Смартфон Вселена“

Yettel удължава живота на мобилните устройства с новия си пакет от услуги „Смартфон Вселена“

Yettel даде старт на пакета от услуги „Смартфон Вселена“, с който ще предложи високо ниво на експертна грижа за мобилните устройства във всеки етап от техния жизнен цикъл. Иновативният 360-градусов подход е следваща стъпка към постигане на изключително клиентско изживяване в процеса на притежаване на устройство – от покупката, през неговата защита и поддръжка, до рециклирането му и избора на ново.

 

Огромното разнообразие от устройства и оферти е първият стълб на „Смартфон Вселена“, който ще помага на потребителите да вземат изгодно идеалните за тях нови смарт устройства. Портфолиото на телекома включва огромна гама от брандове и модели смартфони, носими смарт устройства, лаптопи и други аксесоари. Сред уникалните предложения на оператора са и устройствата по двойки, комбиниращи смартфони и джаджи с електроника за дома. Предложенията от „Смартфон Вселена“ идват и с гъвкави условия за плащане – в брой или разсрочено, с три варианта на Смарт лизинг, както и с ваучер за аксесоар.

 

Със „Смартфон Вселена“ Yettel засилва и фокуса върху удължаването на живота на любимите устройства – ангажимент, който пое в началото на 2023 г., когато стана първият телеком у нас, въвел три години безплатна гаранция за всеки смартфон в каталога си вместо стандартните две. За да предложи оптимална защита за устройствата, операторът комбинира удължената гаранция за фабрични дефекти с възможност за два варианта на застраховка Смартфон протект, която дава защита при случайна или злонамерена повреда или кражба на апарата. Водеща роля в удължаването на живота на устройствата има и сертифицираният сервизен център на Yettel, който обслужва гаранционно и извънгаранционно най-популярните марки и модели смарт телефони, независимо откъде са закупени. Клиентите с абонаментен план от Yettel могат и да вземат резервен смартфон от същия клас за периода на отстраняване на повредата и да проследят хода на поправката онлайн.

 

С услугите на „Смартфон Вселена“ Yettel поема ангажимента да бъде до потребителите и когато се разделят със стария си смартфон и е време за нов. Стремежът на компанията е да насърчава отговорното ползване на електронни устройства и да помага на всеки да даде своя принос за по-чиста околна среда. Ето защо с програмата  „Рециклирай и спести“, при покупка на ново устройство, клиентите получават отстъпка срещу връщане на старо. Така, освен че имат възможност да вземат нов апарат по-изгодно, те помагат и за генерирането на по-малко електронен отпадък и пестенето на ценни ресурси. За допълнително улеснение, Yettel разполага с пунктове за рециклиране във всеки магазин от търговската мрежа, където целогодишно клиентите могат да връщат стари телефони, смарт устройства, дребна електроника и кабели, без това да е обвързано с покупка.

 

Още през 2008 г. Yettel въведе, и през годините продължи да развива, програми за рециклиране на излезлите от употреба устройства. С 5-годишната си стратегия за устойчивост телекомът поe конкретен ангажимент чрез различни инициативи да не допусне 127 000 кг електронни отпадъци да попаднат на сметището.

 

Повече за пакета от услуги „Смартфон Вселена“ можете да откриете тук.