Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel TV доставя емоциите от EURO 2024 със специално предложение за феновете на футбола

Yettel TV доставя емоциите от EURO 2024 със специално предложение за феновете на футбола

С наближаването на Европейското първенство по футбол Yettel TV осигурява страхотна възможност за всички любители на футбола. До края на юли Yettel предлага интерактивна телевизия за 1 лев на месец за първите шест месеца с включени спортните канали на MAX Sport и DIEMA XTRA за 3 месеца, при сключване на двугодишен абонамент. Клиентите на оператора могат да закупят и телевизор на лизинг, като през първите три месеца няма да се дължат лизингови вноски.

Yettel TV може да се използва навсякъде в България, където има достъп до интернет. Потребителите могат да комбинират телевизионната услуга с Интернет за дома от Yettel или да ползват свързаност от друг доставчик.

Интерактивната телевизия на Yettel се предлага в два основни пакета – TV Favorite, който включва над 100 ТВ канала и TV MAX с над 200 ТВ канала. И двата пакета могат да бъдат гледани на различни устройства едновременно, а цените им, след изтичане на промоционалния шестмесечен период, са 20,99 лева на месец за TV Favorite и 27,99 лева на месец за TV Max.

Yettel TV предлага различни възможности за гледане на интерактивна телевизия. Услугата работи на всеки телевизор чрез Smart TV Box, на смартфони с мобилното приложение Yettel TV, което е достъпно за Android и iOS и на компютър от tv.yettel.bg. Платформата е налична и за смарт телевизори Samsung и LG, както и различни марки телевизори с операционна система Android (като Sony, TCL, Philips и др.), произведени след 2019 г., което на практика включва почти всички популярни марки смарт телевизори на пазара.

Услугата предлага всички основни функции на интерактивната телевизия - пауза, пускане отначало, превъртане до 7 дни назад, запис на съдържание.. Платформата има модерен дизайн с изключително интуитивен интерфейс за бърза и лесна навигация. Потребителите могат да се възползват от детайлна програма, която предлага и допълнителна информация за включените предавания.