Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel събужда празничния дух с вълшебна коледна гора с награди в София и Пловдив

Yettel събужда празничния дух с вълшебна коледна гора с награди в София и Пловдив

Подаръци, любими популярни лица и споделени пожелания ни очакват в интерактивната инсталация на 5 различни локации

Точно навреме за разпалване на предпразничната треска Yettel кани малки и големи в своята вълшебна коледна гора. Награди, любими популярни лица, споделени пожелания и заразно добро настроение очакват всички, които посетят интерактивната инсталация на телекома. „Вълшебната коледна гора на Yettel“ ще „израсте“ на 5 локации в София и Пловдив, където всеки ще може да получи подарък, като сподели какви добрини обещава да направи за любимите си хора, за да направи Коледа вълшебна.

Всички, които искат да се потопят в коледния дух, трябва да посетят декоративната горичка и да отговорят на въпроса: „Как ще направиш тази Коледа вълшебна?“ Те ще могат да изберат най-близкия до тях отговор от таблет с падащо меню, а отговорите на всички участници ще се визуализират на екран в голямо коледно дръвче. Дали ще направим тази Коледа вълшебна като изненадаме приятелите си, като правим повече добри дела или сбъднем нечия мечта, или може би като се обадим на баба и дядо или просто бъдем със семейството си? Всеки, споделил коледното си обещание, ще получи подарък опаковъчна хартия и ще участва в томбола на място за смартфон.

Първа спирка за вълшебната коледна гора на Yettel беше бул. „Витоша“, който в петък вечер грейна в празнични светлини и любими коледни песни, изпълнени на живо от детски хор. За да бъде коледната приказка още по-звездна, в събитието се включиха фитнес треньорът Сами Хосни и половинката му Мила Савова, както и популярната влогърка Маги Сан, която се забавлява във вълшебната гора заедно с дъщеричката си. През уикенда инсталацията влезе на топло в The Mall, където прекрасните Прея и Ивомила споделиха своите коледни обещания, снимаха се с почитатели и канеха минувачите да споделят своите, да вземат красива опаковъчна хартия и да участват в томболата за смарт телефон.

От вчера празничната инсталация се подслонява в Sofia Ring Mall, където ще остане до 15-и декември. Там освен SAMSUNG Galaxy A13 128GB Blue и много опаковъчна хартия вече се раздават и усмивки на килограм благодарение на телевизионния любимец Николаос Цитиридис. От 16-и до 19-и декември „Вълшебната коледна гора на Yettel” ще бъде част от Коледния парк на столичния пл. „Славейков“, където на работливите джуджета на Yettel ще помага блогърката Ивана Александрова, а някой ще грабне HUAWEI Nova Y70 128GB White. За финал празничната инсталация се пренася в Пловдив, където от 20-и до 23-и декември ще бъде част от Коледен Базар „Капана“. Там коледният дух ще повдига бюти влогърката Гергана, а един от всички споделили коледните си обещания ще спечели XIAOMI Redmi 10 5G 64GB Grey.

Интерактивната инсталация е част от коледната кампания на Yettel, която тази година стартира под наслов „Ти правиш Коледа вълшебна“ и с обещанието от телекома да помогне на своите клиенти да направят празника вълшебен за хората, на които държат. В този дух операторът обяви отстъпка от -50% на смартфони и смарт часовници за първите 6 месеца от лизинговите вноски при вземане на смартфон на изплащане за 24 месеца. „31 дни Коледа“ пък е инициативата на оператора в мобилното приложение Yettel. Там потребителите могат да открият специален празничен календар, в който за всеки ден от декември ги очаква изненада с отстъпка за смарт устройства или партньорска оферта, а всяка изненада може да бъде подарена на близък, който е част от мрежата на Yettel. Компанията е приготвила и две ексклузивни оферти в своя онлайн магазин – -300 лв. отстъпка за iPhone 11 и намаление от -15% за аксесоари. Всички, за които пък най-важен е жестът, могат да генерират напълно безплатно персонализирана електронна картичка от Yettel и да я изпратят на любим човек.

„Вълшебната Коледа на Yettel“ продължава до края на декември, а местата, на които всеки може да стане част от празничните събития, да сподели своите коледни обещания и да се срещне с любимите си инфлуенсъри са:


● 13 – 15 декември, 14.00 – 20.00 ч., Sofia Ring Mall, ет.1, Атриум

● 16 – 19 декември, 14.00 – 20.00 ч., Коледен парк, пл. „Славейков“, София

● 20 – 23 декември, 14.00 – 20.00, Коледен базар „Капана“, Пловдив

Recent Articles