Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel с до 25% отстъпка и през юли на богата селекция аксесоари за всяко „трябва ми“

Yettel с до 25% отстъпка и през юли на богата селекция аксесоари за всяко „трябва ми“

Yettel с до 25% отстъпка и през юли на богата селекция аксесоари за всяко „трябва ми“

Слушалки, кабел, поставка за безжично зареждане и предпазни калъфи са сред намалените продукти този месец

София, 22 юли 2022 г. Слушалки, кабел, поставка за безжично зареждане и предпазни калъфи са сред намалените продукти този месец

До края на юли всички притежатели на смартфони от серията Galaxy S22 на Samsung могат да получат 20% отстъпка от оригинални калъфчета за своите апарати. Сред богатото разнообразие от защитни аксесоари са предложения с външен вид за всеки вкус. Клиентите могат да избират от редица силиконови калъфи, такива, които позволяват на смартфоните да стоят изправени, за по-лесен достъп до мултимедийно съдържание, семплите Clear варианти, както и премиум продуктите, изработени от кожа. Цените на аксесоарите варират от 23.99 лв. до 63.99 лв.

С 20% намаление този месец може да бъде закупен и висококачественият кабел ttec USB-C към Lightning за притежателите на Apple устройства. С дължина от 150 см, този модел предоставя същевременно и възможност за трансфер на данни до 480 Mbps. До края на месеца цената му е 24.79 лв

Друг интересен модел, който може да бъде закупен през юли, е стойката с безжично зареждане CELLY, която върви в комплект с кабел Type-C. Отстъпката при нея е 20%, а цената ѝ в момента е 39.99 лв. Моделът е с фино покритие от изкуствена кожа и предлага безжично зареждане до 10W. Стойката е много компактна и е подходяща дори за използване при пътуване със своя лек и сгъваем дизайн, чиято дебелина е само 0.5 см.

С 20% е намален и един много полезен аксесоар на Samsung, гарантиращ зареждането, безопасността и чистотата на мобилният телефон - SAMSUNG UV стерилизаторът с безжично зареждане. Докато е в него, апаратът бива почистен от 99% от бактериите, които е събрал, за 10 минути. Цената на аксесоара в момента е 47.99 лв. Продуктът е съвместим с всички смартфони, чиято дължина е до 19 см и дебелина до 3 см. Аксесоарът за стерилизация обаче може да се използва за всички предмети, които се побират в него, като Bluetooth слушалки, очила, часовник, четка за зъби, бижута, ключове и други.

Слушалките CELLY UP500 3.5 mm този месец са намалени с 25% и могат да бъдат закупени онлайн или от магазините на Yettel само за 14.24 лв. Аксесоарът е изключително надежден, много лек и удобен. Теглото му е само 11 грама, а свързването е със стандартен жак от 3.5 mm. Моделът е снабден с вграден микрофон и бутон за отговор и се предлага в черно, бяло, синьо и червено.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти за всяко „трябва ми“ можете да откриете тук
За Yettel:
Yettel е новият телекомуникационен бранд на PPF Telecom Group, въведен през 2022 г. за пазарите в България, Сърбия и Унгария. Поставяйки клиента на първо място, мисията на Yettel в предоставянето на свързаност и дигитални услуги е ясна: да помага на хората да постигнат баланс в живота.

Yettel България, част от PPF Group, е телекомуникационна компания, предоставяща свързаност на над 3 милиона потребители с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България.

През 20-годишната си история на българския пазар компанията изгради силна репутация на пионер в областта на безжичните мрежи и отвъд тях, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г., първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправи пътя за развитието на 5G с първия тест на 5G мрежа в страната. Водещият в сектора подход на Yettel към инфраструктурата спечели пет последователни сертификата Best in Test, присъдени от световната организация umlaut, която определя златния стандарт в сектора.

Днес Yettel България има повече от 1800 служители, разполага с над 180 магазина за продажба на дребно, а мобилната й мрежа покрива над 99% от населението на България.

За повече информация, моля, посетете: Yettel.bg

За PPF Telecom Group:
PPF Telecom Group е водещ телекомуникационен доставчик, който оперира на пет пазара в Централна и Югоизточна Европа (България, Чехия, Унгария, Сърбия и Словакия), където предлага мобилни, фиксирани услуги, пренос на данни и интернет телевизионни услуги. Групата има 18,3 млн. мобилни клиенти, 12 000 служители и 1,4 млрд. евро печалба преди данъци, лихви и амортизации (EBITDA) към 2020 г.
www.ppftelecom.eu

Yettel България
Отдел „Корпоративни комуникации“

+359 898401400
pr@yettel.bg