Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel пуска пролетно издание на стажантската си програма

Yettel пуска пролетно издание на стажантската си програма

Едногодишният платен стаж Hub by Yettel идва с нов шанс за професионален старт на млади специалисти

Стажантската програма на Yettel за млади таланти се завръща с пролетно издание, което вече е в търсене на новите си попълнения. Hub by Yettel стартира за осми път с амбицията да помогне на току-що завършили специалисти да направят уверени първи крачки в професионалния си път. В рамките на една година участниците трупат опит и развиват ключови компетенции, докато работят по актуални проекти на компанията, и получават реален шанс да спечелят своята постоянна позиция в Yettel. От началото на програмата през 2015 г. досега 85% от преминалите през Hub by Yettel са продължили кариерното си развитие в телекома.

„С Hub by Yettel искаме да помогнем на талантливите млади хора да направят първата професионална крачка. Да влязат в реална работна среда, да се учат от най-добрите специалисти в сектора, да грешат и да открият за себе си кое е това, което искат да правят. Ние ще сме до тях в това вълнуващо кариерно ориентиране и ако Yettel е тяхното място, за тях ще има място тук и след края на стажа“, каза Галина Чулева, главен директор „Управление на хора и култура“ в Yettel България. Програмата е с продължителност 12 месеца и нейната цел е да помогне на участниците да развият ключови бизнес и лични умения, като им предоставя възможност да бъдат равноправна част от екипите на телекома. Заетостта е на пълен работен ден с 2 дни в седмицата възможност за работа от вкъщи. Младежите имат свои ментори, които ги напътстват във всекидневните им отговорности, а при отворена позиция имат шанс да останат на постоянен трудов договор. В рамките на Hub by Yettel младите специалисти получават не само заплащане, но и същите придобивки като служители на компанията, сред които: план с неограничени минути и MB, отстъпка за мобилно устройство, допълнително здравно осигуряване, добавка за транспорт, ваучери за храна, безплатен достъп до платформата за допълнително професионално усъвършенстване Linkedin Learning и др.

Желаещите да се включат в пролетното издание на Hub by Yettel могат да кандидатстват до 7 май за следните позиции:

Finance Trainee

Legal Trainee

Billing Control Trainee

Sourcing Trainee

Commercial and Marketing Trainee

Software Development Trainee

Преминалите първоначалния подбор кандидати ще получат по имейл задача/казус, свързана с основните компетенции, необходими за съответната позиция, след което ще бъдат поканени на интервю.

Повече за стажантската програма на Yettel можете да намерите тук.

Recent Articles