Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel предлага впечатляващия Motorola Edge 40 Neo 5G със 150 лв. ексклузивна отстъпка в онлайн магазина си

Yettel предлага впечатляващия Motorola Edge 40 Neo 5G  със 150 лв. ексклузивна отстъпка в онлайн магазина си

Ако не сте се сдобили с нов смартфон около Коледа и Нова година, то сега може би е идеалният момент да погледнете към атрактивното предложение на Yettel, което може да бъде намерено на сайта на мобилния оператор. До края на януари красивият и функционaлен Motorola Edge 40 Neo 5G 256GB може да бъде закупен в някой от трите му цвята, разработени с Pantone, с ексклузивна отстъпка от 150 лв. в онлайн магазина на телекома на yettel.bg. Оттам той ще дойде с безплатна доставка до всяка точка на страната и с 3 години безплатна гаранция вместо стандартните 2.

Motorola Edge 40 Neo 5G e устройство, създадено за да впечатлява от пръв поглед. Моделът въплъщава мисията на премиум серията Edge на Motorola, която предоставя най-съвременни технологии на възможно най-много потребители. Моделът идва с изключително тънък корпус (7,79 мм). Той е защитен по стандарта IP68, така че потребителите могат да се съсредоточат върху забавлението, вместо да се притесняват, че устройството им ще се повреди, ако бъде потопено във вода, мръсотия или прах. Новият Edge има 50MP Ultra Pixel сензор на камерата с технология за мигновено фокусиране на всички пиксели и 16 пъти по-бърза работа при слаба светлина за невероятни нощни снимки. Освен това смартфонът идва с 6,55-инчов pOLED дисплей и 144Hz честота на опресняване. Motorola Edge 40 Neo разполага с 5000mAh батерия и се отличава с 68W TurboPower бързо зареждане. За геймърите устройството предлага безкрайни забавления винаги и навсякъде с бързия процесор MediaTek Dimensity 7030 и 5G свързаност в мрежата на Yettel.

В продължение на дългогодишното партньорство на Motorola с Pantone – световният лидер в подбора и съчетаването на цветове, Motorola Edge 40 Neo се предлага в три нюанса, които вдъхновяват индивидуалността и насърчават автентичността. Потребителите могат да избират между Black Beauty – дълбок черен тон с матова акрилна основа, и двата ярки варианта - Soothing Sea и Caneel Bay. Те се отличават с изключително удобно покритие от веган кожа, което перфектно допълва практичния дизайн.

До края на януари цената на Motorola Edge 40 Neo 5G 256GB е 289,99 лв. в брой вместо 439,99 лв. с план Total Unlimited 32.99 и договор за 24 месеца, a с лизинг пада от 21,59 лв. на 13,99 лв. на месец за 24 месеца. В комбинация с него потребителите могат да се възползват и от 100 лв. отстъпка при покупка на смарт часовник и да активират без допълнително заплащане като част от плана си 1 дигитална услуга за срок от 6 месеца.

Повече за модела, характеристиките и предимствата му, можете да откриете на yettel.bg.

Recent Articles