Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel предлага стилни HUAWEI смарт джаджи с отстъпка в месеца на любовта

Yettel предлага стилни HUAWEI смарт джаджи с отстъпка в месеца на любовта

Yettel има чудесна новина за всички, които през февруари са решили да купят за себе си или за човек, когото обичат, нова технологична джаджа. Клиентите ще получат специална отстъпка до 50 лв. от цената на часовниците от най-новата Watch GT 4 серия или качествените FreeBuds Pro 3 безжични слушалки с кристален звук и уникално шумопотискане.

 

Офертата важи за цялата търговска мрежа както при покупка на лизинг, така и при плащане в брой. Освен това всеки, избрал за себе си или любим човек някой от моделите HUAWEI Watch GT 4, ще го вземе в промо комплект с удобните безжични слушалки FreeBuds SE 2 от същата марка.

 

Серията HUAWEI WATCH GT 4 е налична във варианти от 46 мм и 41 мм. По-голямата версия подчертава уникалната осмоъгълна форма, а по-малката е олицетворение на  дизайна тип „бижу-висулка“. Философията на дизайна резонира във всяка функция на модела. Това е хармонично съчетание на традиционната естетика с модерните технологии. Часовниците се отличават с дългия живот на батерията, свидетелство за издръжливост и устойчивост. Watch GT 4 е перфектен спътник за тези, които търсят комбинация от стил, функционалност и грижа за здравето, чрез надградената технология HUAWEI TruSeen 5.5+, PPG анализ на аритмията, управление на менструалния цикъл 3.0 и следене на дишането при сън.

 

HUAWEI FreeBuds Pro 3 от своя страна предоставят първокласен звук, като комбинират стил и технологии, така че да направят слушането на каквато и да е музика отлично преживяване. Изкуственият интелект е съществена част зад преживяването, като е част от алгоритъма за адаптивен еквалайзер, който променя звука в реално време на базата на неща като силата на звука, формата на ушния канал и позицията на слушалките в ушите. FreeBuds Pro 3 също поддържат водещите кодеци, позволяващи възпроизвеждането на Hi-Res аудио, което да осигури максимално качествен звук от музиката, която слушате. Системата ANC 3.0 изчислява околните шумове и тези в ухото в реално време, с което подобрява шумопотискането в реално време. Резултатът е спокойствие при слушането на музика с FreeBuds Pro 3, дори когато сте на шумен булевард, във влак или в самолет. Слушалките се отличават с минималистичен и изчистен дизайн и елегантен калъф. Той е изработен от устойчиво нано стъкло, а трите цвята, в които се предлагат слушалките, са вдъхновени от естествения свят и се вписват добре във всеки стил.

 

Повече за промоционалните предложение на Yettel можете да откриете тук.

Recent Articles