Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel предлага подбрани аксесоари в специалните оферти на месеца

Yettel предлага подбрани аксесоари в специалните оферти на месеца

Предложенията са достъпни в цялата търговска мрежа и в онлайн магазина на оператора до изчерпване на наличните количества

Този месец Yettel предлага специална селекция от аксесоари, които правят всекидневието по-лесно, а технологичния комфорт по-сигурен. Онлайн и в цялата търговска мрежа на телекома може да бъде открита богата гама от полезни аксесоари, които отговорят на нуждите на технологично свързаните и активни потребители – последни поколения слушалки, външни батерии и зарядни устройства, протектори, стойки за автомобили, магнитни стойки, флаш памет и още много други.

Мобилният оператор предлага висококачествени аксесоари за телефони PanzerGlass и този месец акцент е стъкленият протектор за iPhone 14 Pro, който се продава за 59,99 лв. Покритието за екрана разчита на технологията Microfracture+ на UltraForce1, която предотвратява повреда и поддържа бърза и точна функционалност на скенера за пръстови отпечатъци. Закаленото стъкло поглъща евентуален удар и осигурява високо ниво на устойчивост на надраскване.

Сред избраните продукти са и качествени устройства, свързани със зареждането, като Xmart USB-A Quick Charge 4.0 + USB-C Power Delivery 20W с LED дисплей. Зарядното устройство е изработено от материали, устойчиви на високи температури, и идва с 2 изхода – USB-A QC 4.0 и Type-C PD за бързо зареждане. Адаптерът предлага LED дисплей, показващ моментно напрежение и изходящ ток. Цената на Xmart USB-A QC 4.0 + USB-C Power Delivery 20W е 34,99 лв.

За онези, които често са на път, задължителен спътник в автомобила е зарядното устройство за кола Belkin BOOST CHARGE USB-C Power Delivery 20W. На цена от 39,99 лв. то предлага удобно зареждане за смарт устройства със система Quick Charge за по-бързо зареждане.

Един от най-интересните продукти сред предложенията този месец е външната батерия Belkin Magsafe с капацитет 2500mAh за безжично зареждане на iPhone. Достатъчно е да бъде поставена върху всеки модел iPhonе 12 или следващо поколение и зареждането започва. Батерията с магнит се закрепва чудесно и така потребителят може да продължи да ползва смартфона си, докато трае процеса на заряд. Той може да говори или да снима без ограничения, а батерията остава прикрепена към смартфона дори и с поставени предпазни кейсове, стига те да са съвместим с MagSafe. Моделът също така предлага LED индикатор за сигнал при необходимост от спад на заряда. Цената му е 79,99 лв.

Предложението на фокус за аудио любителите са изключително удобните жични стерео слушалки RIVERSONG Melody T1+ Type-C. Те са с тегло от само 10 гр, а дължината на кабела им е 1,2 м така че да се ползват лесно не само докато смартфона е в джоба на носещия ги, но и когато е на масата или бюрото например. Цената им е 25,99 лв.

За почитателите на свързаност, но със свободни ръце, този месец Yettel предлага достъпната Bluetooth слушалка CELLY BH 10 на цена от 30,99 лв. Тя има лек и удобен дизайн, и е лесна за използване с натискането на само един бутон за бърз отговор, който позволява на потребителя да управлява телефонните разговори напълно без ръце. Моделът има красива LED светлина, бутони за сила на звука, включване/изключване и е подходящ е да се носи на всяко ухо.

Всички аксесоари от портфолиото на Yettel могат да бъдат открити както онлайн, така и в магазините на мобилния оператор до изчерпване на наличните количества. Всички посочени цени са с включен ДДС.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете тук.

Recent Articles