Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel предлага отстъпки до 50% за смарт часовниците на Huawei при покупка на смартфон от същата марка

Yettel предлага отстъпки до 50% за смарт часовниците на Huawei при покупка на смартфон от същата марка

Офертата важи до 31 август или до изчерпване на количествата

Това лято Yettel даде старт на своята мотивираща кампания „Смело напред“. Инициативата насърчава хората към водене на по-активен начин на живот с помощта на технологиите. Поредната изгодна оферта, от която всички бъдещи и настоящи клиенти на мобилния оператор могат да се възползват, е покупка на часовник Huawei с отстъпка до 50% от цената, ако закупят и смартфон от тази марка.

Смарт часовниците са определени в проучвания като един от най-силните мотиватори в преследването на по-активен и здравословен начин на живот. Те предоставят богат набор от функции за проследяване на активността, като същевременно предлагат и множество спортни режими, съветници и възможност за оценяване на спортните резултати и качеството на съня. В това отношение Huawei определено има какво да предложи, тъй като в последните години натрупа богато портфолио от подобни продукти. При покупка на смартфон като новия сгъваем флагман Huawei Mate Xs 2, Nova 9 SE, P50 Pro, P50 Pocket или други модели на бранда, клиентите могат да изберат за себе си от над 10 различни по характеристики и цена модели смарт часовници с отстъпки от 15 до 50%.

Страхотната оферта важи при подписване на 24-месечен договор с Тотал Макс или Тотал+ и покупка на смартфон в брой или на лизинг. В комбинация с нея клиентите могат да вземат някой от моделите часовници на Huawei на по-изгодна цена.

С най-голяма отстъпка от 50% се предлагат моделите HUAWEI WATCH 3 Pro LTE 48mm Brown, HUAWEI WATCH GT 3 Pro 43 mm с кожена каишка и HUAWEI WATCH GT Runner, които могат да бъдат закупени съответно за 450 лв., 350 лв. и 250 лв. при заплащане в брой. Сред намалените модели са и по-достъпните HUAWEI Watch Fit 2 със силиконова каишка за 224,99 лв. и дори HUAWEI WATCH GT 2, който в момента е само 169,99 лв. Отстъпки от цената има и за модели като HUAWEI WATCH GT 3, HUAWEI WATCH GT 2 Pro и др. Портфолиото от смартчасовници на китайския производител предлага решение за всеки, а обединяващата черта на всички модели, която същевременно ги отличава от останалите часовници на пазара, е дългият живот на батерията, който за повечето от тях достига до 14 дни при нормална употреба. Освен това те разполагат и с множеството различни спортни режими, на които потребителят може да се довери като на инструктор или треньор.

Моделите от серията HUAWEI Watch 3 Pro поддържат LTE, което позволява използването на multiSIM – услугата на Yettel, която дава възможност един номер едновременно да бъде използван както на смартфона на потребителя, така и на неговия смарт часовник. По този начин се спестява нуждата от носенето на мобилен телефон по време на активен спорт или туризъм – тогава комуникацията може да се провежда през часовника. Всички клиенти, активирали услугата до 31 август, получават възможността да я ползват без месечна такса за първите 6 месеца.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете в сайта на www.yettel.bg и в това видео.