Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel предлага оптималния технологичен тандем за мониторинг на здравето с HUAWEI Watch D в комплект с HUAWEI Scale 3

Yettel предлага оптималния технологичен тандем за мониторинг на здравето с HUAWEI Watch D в комплект с HUAWEI Scale 3

Смарт часовникът с първата за бранда функция за измерване на кръвно налягане чрез надуваема каишка идва с интелигентен Bluetooth/Wi-Fi кантар до края на май

На прага на най-активния период от годината Yettel предлага специална комбинация от два топ продукта на HUAWEI в един оптимален технологичен тандем за влизане във форма и мониторинг на здравния статус. До края на май потребителите, които търсят своя съюзник в активния начин на живот, могат да грабнат HUAWEI Watch D с първата за бранда функция за измерване на кръвно налягане чрез иновативна надуваема каишка в комплект с интелигентен кантар HUAWEI Scale 3. През целия месец иновативният смарт часовник пристига заедно със супер прецизната Bluetooth/Wi-Fi везна на цена от 799,99 лв. в брой или на изплащане по 36,99 лв. на месец за 2 години. Отличителната функция на HUAWEI Watch D стъпва върху сложни компоненти за кръвно налягане, като високопрецизен сензор за налягане, иновативна микровъздушна помпа и въздушна възглавница, в изключително компактна форма. Без значение обаче дали потребителят търси фокус върху здравния статус, иска модерен съюзник във времето за отдих и забавление или просто е страстен почитател на смарт технологиите – огромният набор от функции на смарт часовника e подбран така, че да отговори на нуждите на всяка възраст. Моделът прави ЕКГ анализ, мониторинг на сърдечния ритъм и на нивото на кислород в кръвта (SpO2). Предлага прогнозиране на менструалния цикъл, режим на хранене, следи нива на стрес, температура на кожата и разполага с над 70 спортни режима. Оборудване е с GPS и NPC и дори с интелигентен гласов асистент, с който потребителят може лесно да управлява възпроизвеждането на музика, да сложи нова аларма или да поиска информация за прогнозата за времето.

Смарт часовникът разполага с научно-базираната технология на HUAWEI за проследяване на качеството на съня TruSleep, безжично зареждане, интелигентна връзка със смартфон и е съвместим с iOS и Android. Има стилен дизайн, устойчив е на надраскване и износване, а управлението е изключително лесно благодарение на големия 1.64“ AMOLED екран. Традиционно за часовниците на марката и тук можем да намерим дългия живот на батерията, който достига до 7 дни с едно зареждане и до 6 измервания на кръвно на ден, а през приложението HUAWEI Health потребителите следят и споделят всички важни за тях данни.

HUAWEI Scale 3, който идва в комплект с HUAWEI Watch D, предлага много повече от функционалностите на традиционните електронни везни. С третото поколение интелигентен кантар от HUAWEI потребителят може да получи цялостна представа за физическото си състояние с 11 различни телесни индикатора и общо 14 стойности, сред които: тегло, индекс на телесната маса (BMI), процент на телесните мазнини, чиста мускулна маса, маса на скелетните мускули, основна скорост на метаболизма, ниво на висцеларна мазнина, съдържание на минерали в костите и процент на вода в тялото.

HUAWEI Scale 3 поддържа сравнение на данни за хора на една и съща възраст и е снабден с Wi-Fi и Bluetooth връзка с два режима, така че данните се актуализират в реално време и могат да бъдат преглеждани във всеки един момент. Кантарът работи с TruFit технологията на компанията – модел за определяне на телесния състав, разработен съвместно от института по физика в Хефей, Китайската академия на науките и HUAWEI, така че всяко измерване е прецизно и научнообосновано.

Отново през приложението HUAWEI Health се генерира подробен анализ на телесния състав на потребителя заедно с насоки за постигане на по-добри резултати. Там са налични над 200 тренировъчни курса, включително за намаляване на мазнините и увеличаване на мускулната маса, а всяка промяна в данните за телесния индекс има исторически записи.

Още за HUAWEI Watch D в комплект с HUAWEI Scale 3 можете да намерите тук.

Recent Articles