Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel предлага новия технологичен шедьовър сред смарт часовниците HUAWEI Watch Ultimate

Yettel предлага новия технологичен шедьовър сред смарт часовниците HUAWEI Watch Ultimate

Ултрафлагманският модел съчетава луксозния дизайн на класически механичен часовник със смарт функционалности от ново поколение

Yettel вече педлага ултрафлагманския HUAWEI WATCH Ultimate, който още с лансирането си даде заявка да промени досегашните представи за изработката и възможностите на смарт часовниците. Технологичният шедьовър на компанията идва с революционно съчетание от дизайн на луксозен механичен часовник, невероятно висок клас на материалите и следващо поколение премиум функционалности, с които надминава и най-смелите очаквания на потребителите.

Иновативният корпус на HUAWEI WATCH Ultimate е изработен от базиран на цирконий аморфен метал, което го причислява към класическите модели от най-висок клас и на практика е първото използване на подобна технология в смарт часовник. HUAWEI WATCH Ultimate е 4,5 пъти по-здрав и 2,5 пъти по-твърд от моделите от неръждаема стомана, с което и двата варианта – Voyage Blue и Expedition Black – гарантират лукс с метален блясък и изключителна устойчивост.

HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue е вдъхновен от „силата на бурните морета“ – има тъмносиня керамична рамка, метална каишка и ексклузивен „морски“ дизайн на циферблата, чийто фон е синя карта. На него са изобразени и 24 големи града в 24 часови зони. HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black пък е създаден за тези, които обичат да излизат извън комфортната си зона. Неговото леко обсидианово тяло е излято от монолитен пръстен от нано-керамика с тахиметър. Тук циферблатът наподобява звездното небе и течащи реки, за да носи усещане за приключение дори при всекидневно носене или в професионална среда.

HUAWEI WATCH Ultimate поставя нови стандарти за водоустойчивост при смарт часовниците, като поддържа гмуркане на дълбочина до невероятните 100 м благодарение на патентован дизайн с 16 водоустойчиви структури, които му позволяват да издържа на екстремното налягане.

Революционният часовник идва с изцяло нов Expedition Mode и отделен бутон за него, пресъздаващ атмосферата на спортовете на открито. Той е създаден специално за авантюристите, които се впускат в офроуд изживявания, къмпингуване и туристически преходи. HUAWEI WATCH Ultimate дава възможност и за изключително детайлно проследяване на здравните параметри на потребителя като: ЕКГ анализ, известяване за нарушения в сърдечния ритъм, скрийнинг на риска от атеросклероза, целодневно следене на кислородното насищане на кръвта, проследяване на качеството на съня и мониторинг на стреса.

HUAWEI WATCH Ultimate идва с голям AMOLED панел с кръгла форма и предлага 466х466 резолюция с висока яркост от 1000 нита, като същевременно е покрит със сапфир-кристал с висока здравина, изцяло ламиниран и устойчив на износване. Верижката на HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue е от твърда титаниева сплав, с двойно по-висока издръжливост от тази на неръждаемата стомана и същевременно много по-лека. И двата варианта на модела идват и с каишка от уникалния материал хидрогениран каучук – Hydrogenated Nitrile Rubber (HNBR). Батерията на часовника е с голям капацитет от 530 mAh и може да се зареди от 0 до 100% за един час и да издържи до 14 дни. Поддържа още Bluetooth обаждания, бързи отговори, възпроизвеждане на музика, напомняния и съвместимост с Android и iOS.

Цената на HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue е 1799,99 лв. в брой или на изплащане по 83,99 лв. на месец за 2 години. HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black може да бъде закупен за 1499,99 лв. в брой или на изплащане по 69,99 лв. на месец за 2 години.

В допълнение, почитателите на новите технологии, търсещи по-достъпен смарт часовник, през април от Yettel могат да закупят и един от бестселърите на компанията в лицето на HUAWEI Watch GT 3 SE, който е намален с 50 лв. Моделът с разнообразни спортни функции и страхотен външен вид е намален от 299,99 лв. на 249,99 лв. в брой или на изплашане по 10,99 лв. на месец за2 години. Моделът е най-лекият представител на хитовата серия смарт часовници WATCH GT 3 с тегло от 35.6 грама (без каишката), а тялото му е само 11 мм. Той посреща изискванията на активните градски хора, спортните ентусиасти и онези, които искат да следят своите здравни параметри. Моделът има 1.43-инчов AMOLED дисплей, а батерията издържа до 2 седмици. HUAWEI WATCH GT 3 SE поддържа над 100 спортни режими, интелигентни планове за бягане и алгоритъма TruSport на HUAWEI, който предлага спортни инсайти, базирани на натрупаните данни от тренировките на потребителя.

Повече информация за HUAWEI WATCH GT 3 SE можете да намерите тук.

Recent Articles