Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel предлага HUAWEI Watch GT 3 и HUAWEI Watch GT 3 Pro в комплект с допълнителна каишка

Yettel предлага HUAWEI Watch GT 3 и HUAWEI Watch GT 3 Pro в комплект с допълнителна каишка

Yettel предлага HUAWEI Watch GT 3 и HUAWEI Watch GT 3 Pro в комплект с допълнителна каишка

До 31 август всички клиенти могат да се възползват от промоцията, получавайки подходящ аксесоар в зависимост от модела, на който са се спрели

София, 18 юли 2022 г. Това лято в Yettel всеки, закупил някоя от разновидностите на мъжките и дамските версии на смарт часовниците от сериите Huawei Watch GT 3 и Huawei Watch GT 3 Pro, ще получи и допълнителна втора оригинална Huawei каишка.

Каишката, която ще получат господата с мъжките версии на двата умни часовника, е в цвят Vermilion Red, а за дамските – Cyan. Оригиналните аксесоари са направени от специален ергономичен материал, наречен флуороелaстомер, водоустойчив и подчертано щадящ кожата дори при интензивно спортуване.

Благодарение на това, че каишките се сменят изключително лесно, всеки клиент може да избира коя каишка е подходяща за деня, в зависимост от своя стил за спорт, бизнес, лятно парти, лежерен ден на плажа и други.

Умните часовници на Huawei от сериите Watch GT 3 и Watch GT 3 Pro се отличават с качествената си изработка. Първият е изработен от лека и здрава неръждаема стомана, а задната му част - от композитен материал от полимерни влакна с повишена здравина. Моделът разполага с над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални, както и персонализирани тренировъчни програми според физическото състояние на потребителя и спортните му навици.

Huawei Watch GT 3 Pro, който това лято също идва с допълнителна каишка, има четири разновидности - 2 за дамите и 2 за кавалерите. Дамите имат избор между две версии на Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition 43mm. И двете са с корпус от високотехнологична бяла керамика, като единият е с бяла керамична верижка, а другият – с бяла кожена каишка. Всички те разполагат с висококачествен дисплей, направен от висок клас сапфир-кристал, а основата от керамика, която е в състояние да отрази и най-малката промяна в температурата на тялото и останалите здравни параметри. Освен вече традиционните пулс, сатурация, ниво на стрес, качество на съня и температура на кожата, с ъпдейти до края на годината моделите ще са в състояние да изготвят електрокардиограма и да измерват твърдостта на артериите. Към над 100-те спортни режима е добавено свободно гмуркане на дълбочина до 30 м. Дамските разновидности и от двете серии са с издържливост на батерията до 7 дни, а мъжките – до 14 дни, като всички те са съвместими с Android и iOS базирани устройства.

Повече за предложението на смарт часовниците Huawei с каишка, вижте тук.

За Yettel:
Yettel е новият телекомуникационен бранд на PPF Telecom Group, въведен през 2022 г. за пазарите в България, Сърбия и Унгария. Поставяйки клиента на първо място, мисията на Yettel в предоставянето на свързаност и дигитални услуги е ясна: да помага на хората да постигнат баланс в живота.

Yettel България, част от PPF Group, е телекомуникационна компания, предоставяща свързаност на над 3 милиона потребители с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България.

През 20-годишната си история на българския пазар компанията изгради силна репутация на пионер в областта на безжичните мрежи и отвъд тях, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г., първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправи пътя за развитието на 5G с първия тест на 5G мрежа в страната. Водещият в сектора подход на Yettel към инфраструктурата спечели пет последователни сертификата Best in Test, присъдени от световната организация umlaut, която определя златния стандарт в сектора.

Днес Yettel България има повече от 1800 служители, разполага с над 180 магазина за продажба на дребно, а мобилната й мрежа покрива над 99% от населението на България.

За повече информация, моля, посетете: Yettel.bg

За PPF Telecom Group:
PPF Telecom Group е водещ телекомуникационен доставчик, който оперира на пет пазара в Централна и Югоизточна Европа (България, Чехия, Унгария, Сърбия и Словакия), където предлага мобилни, фиксирани услуги, пренос на данни и интернет телевизионни услуги. Групата има 18,3 млн. мобилни клиенти, 12 000 служители и 1,4 млрд. евро печалба преди данъци, лихви и амортизации (EBITDA) към 2020 г.
www.ppftelecom.eu

Yettel България
Отдел „Корпоративни комуникации“

+359 898401400
pr@yettel.bg