Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel предлага HUAWEI Mate Xs 2 в комплект с HUAWEI Watch GT 3

Yettel предлага HUAWEI Mate Xs 2 в комплект с HUAWEI Watch GT 3

Най-новият флагмански сгъваем смартфон се предлага в комплект с двете версии на умния часовник до 19 август

По-малко от месец след официалната му премиера в Европа Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи клиенти най-новия смартфон със сгъваем екран на Huawei – Mate Xs 2. Всеки, който закупи смартфона до 19 август, може да го получи в комплект с мъжката или дамската версия на часовника Watch GT 3. Новият премиум смартфон се отличава със своя ултра лек корпус и изящен дизайн, като е типичен пример за стремглавото развитие на технологиите в тази категория. Mate Xs 2 разполага с премиум хардуерни възможности и специална двойно въртяща се и много издръжлива Falcon Wing система от ново поколение. Тя гарантира безпроблемното отваряне и затваряне на модела, който е изключително здрав, благодарение на използваните ултралеки стъклени влакна, титаниеви сплави и ултралека стомана с висока издръжливост.

Флагманът идва с висококачествен Chroma дисплей с диагонал 7,8" в разгънато положение, висока резолюция от 2480 x 2200 пиксела и подобрена Smart Multi-Window функционалност, в комбинация с честота на опресняване от 120 Hz, както и антирефлексен нано оптичен слой, намаляващ отразяващата светлина на дисплея. Камерата на флагмана с гъвкав екран разполага с иновативната HUAWEI Image технология, включваща 50MP True-Chroma камера за улавяне на реалистични цветове, усъвършенствана HUAWEI XD Optics система за възстановяване на информация и повишаване яснотата на изображението, HUAWEI XD Fusion Pro True-Chroma Image Engine, както и 10-канален многоспектърен сензор с калибриране на повече от 2000 цвята в пълната цветова гама P3. HUAWEI Mate Xs 2 идва с Qualcomm Snapdragon 888, 8 GB RAM и 512 GB памет за съхранение, 4600mAh батерия, 66W1 HUAWEI SuperCharge зарядно, охлаждаща система с течен графен и стерео звук, управляван от AI Sound Engine.

HUAWEI Mate Xs 2 идва и със специален текстуриран калъф в съответния цвят (бял или черен), който предпазва устройството в сгънато положение и подчертава тънкия му силует. Калъфът ефективно защитава смартфона – устойчив е на надраскване и неутрализира въздействието на капки течност, попаднали на повърхността му. В полусгъната позиция се превръща в удобна поставка за гледане на видео.

При покупка на смартфона от Yettel получавате в комплект и една от двете версии на стилния смарт часовник от серията Watch GT 3 - HUAWEI Watch GT 3 42 mm Leather Edition с каишка от бяла кожа или HUAWEI Watch GT 3 46 mm Active Edition с каишка от ергономичния черен флуороеластомер. Изисканият смарт часовник бе представен тази пролет и привлича с корпус от лека и здрава неръждаема стомана и задна част от композитен материал от полимерни влакна с повишена здравина и ергономична 2.5D извивка на полираното стъкло.

Часовниците разполагат с над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални, както и персонализирани тренировъчни програми според физическото състояние на потребителя и спортните му навици. Издръжливостта на батерията на 42-милиметровия модел, ориентиран към дамите, е до 7 дни, а на по-големия, 46мм модел – до 14 дни.

HUAWEI Mate Xs 2 512GB Black се предлага за 2849,99 лв. в брой или за 142,59 лв. месечна вноска с Тотал Макс 39.99 в комплект с една от двете версии на часовника HUAWEI Watch GT 3.

1 Поддържа до 66W HUAWEI SuperCharge и може да бъде достигнат само когато се използва специалното 66W HUAWEI SuperCharge зарядно устройство и кабел.

Вижте тук повече информация за HUAWEI Mate Xs 2.

Recent Articles