Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel предлага до 100 лeвa отстъпка за всички смарт часовници на Samsung през май

Yettel предлага до 100 лeвa отстъпка за всички смарт часовници на Samsung през май

Всички смарт часовници на Samsung, предлагани в Yettel, са с до 100 лева намаление до края на май. Потребителите могат да закупят 10 модела, сред които са представители на сериите Samsung Galaxy Watch6 Classic, Watch6 и Watch5 Pro. Часовниците могат да се закупят в брой и на изплащане от магазините на оператора или онлайн от Yettel.bg.

Сред предложенията в кампанията е актуалната серия смарт часовници Samsung Galaxy Watch6 Classic, която се предлага в два размера на корпуса – 47 и 43мм, като всяка от тях има LTE и Bluetooth версия. Моделите от серията използват процесор Exynos W930 и са направени от издръжлива неръждаема стомана. Те предоставят отлични инструменти за проследяване на здравето и физическата активност. Смарт часовниците разполагат с вграден пулсомер, BIA сензор за измерване на количеството телесни мазнини и извършват непрекъснат мониторинг на нивата на кислород в кръвта (SpO2). Цената на по-големия вариант - Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE е намалена със 100 лева до края на май и се предлага за 699,99 лева в брой или за 30,99 лева на месец за период от две години.

С до 100 лева отстъпка са и моделите от серията Samsung Galaxy Watch6, която също се предлага в два размера с LTE и Bluetooth версии – 44 и 40мм. Серията предлага богата информация за текущото физическо състояние и разнообразие от спортни режими на своя екран, който е с размер 1,31 инча и резолюция 432x432p на малкия (40мм) и 1,47 инча с резолюция 480х450p за големия модел (44мм). Функциите са същите както на серията Samsung Galaxy Watch6 Classic, но корпусите са по-компактни. Цената на най-големия модел - Samsung Galaxy Watch6 44mm LTE, е намалена със 100 лева до края на май и часовникът може да се поръча за 559,99 лева в брой или за 24,99 лева на месец за две години.

Последната серия смарт часовници от кампанията е Samsung Galaxy Watch5 Pro 45mm, в която има два модела – един LTE, и един Bluetooth. LTE версията се предлага със 100 лева отстъпка от стандартната цена – 579 лева в брой или 23,99 лева на месец за две години. Смарт часовникът разполага с удобна каишка, 1,36-инчов AMOLED дисплей, стилен външен вид и може да проследява редица здравни показатели благодарение на сензора Samsung BioActive. Той съчетава три сензора и извършва анализ на биоелектрическия импеданс, ЕКГ и сърдечния ритъм. Устройството също следи стойностите на кръвното налягане, измерва телесния състав и предоставя цялостен анализ на съня.

Клиентите на Yettel, избрали някоя от LTE версиите на смарт часовниците, могат да се възползват от услугата multiSIM, която в момента се предлага за 0 лева за първия месец. Тя позволява на потребителите да използват един номер на своя смартфон и смарт часовник.

Recent Articles