Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel предлага бижутата Huawei P50 Pro и P50 Pocket в комплект с безжични слушалки през август

Yettel предлага бижутата Huawei P50 Pro и P50 Pocket в комплект с безжични слушалки през август

Офертата важи до края на месеца или до изчерпване на количествата

До края на август настоящите и нови клиенти на Yettel могат да грабнат два страхотни модела смартфони Huawei в комплект с безжични слушалки от марката. Офертата е валидна за технологичните бижута флагман P50 Pro и сгъваемия P50 Pocket, които идват при новия си собственик в тандем с чудесните Huawei FreeBuds 4i.

Huawei P50 Pro е актуалният флагман на компанията от популярната серия. Моделът въвежда първата Dual-Matrix Camera система със Super Main Camera Matrix. Снимките, направени с P50 Pro, са богати на цветове и детайли и пресъздават максимално реалистично картината дори при ниска осветеност. Серията P на Huawei традиционно се отличава с първокласна камера, която дава пълно бойно снаряжение в най-фотогеничния сезон. Батерията е с капацитет от 4360 mAh, а зареждането е ултрабързо с 66W Wired & 55W Wireless Huawei SuperCharge. За още по-голяма сигурност в летните приключения моделът е IP68 сертифициран за устойчивост на прах и вода. За да бъде точният акомпанимент на стила, потребителите могат да избират между цветовете Cocoa Gold (какаово златно) и Golden Black (черно).

Блестящият Huawei P50 Pocket пък е изящен аксесоар и олицетворение на иновациите в технологиите и дизайна, без да прави никакви компромиси с фотографските възможности и цялостната си функционалност. Той е невероятно тънък, едва 15,2 мм в сгънато състояние и 7,2 мм в разгънато, и е въоръжен с два екрана. Основният е 6,9-инчов гъвкав OLED екран в пропорции 21:9, 1,07 милиарда цвята, и поддържа цветното пространство P3 за реалистично цветопредаване и кино изживяване. Екранът върху капака дава лесен достъп до избрана информация и може да се използва за управление на музиката, справка с календара, нотификации, както и за правене на снимки и видеа. Huawei P50 Pocket идва и с мощна батерия (4,000 mAh) и поддържа бързо зареждане с технологията 40W Huawei SuperCharge въпреки финия си профил. С този модел дебютира и режимът Super Privacy Mode, който автоматично деактивира камерите, микрофона и геопозиционирането при затваряне.

Huawei FreeBuds 4i привличат вниманието с овалната форма на кейса за зареждане и фино полираното покритие на слушалките, което ги прави много приятни на допир. Изключително леки са и удобни за използване. В технологично отношение FreeBuds 4i работят с изкуствен интелект, който открива околния шум, за да го намали така, че да можете да се радвате на кристално чист звук. Системата им с двоен микрофон ефективно намалява и шума от вятъра на открито и възприема гласа по-точно, дори в претъпкана стая. Батерията позволява слушане на музика в продължение на 10 часа нон-стоп с един пълен заряд. Моделът може да се похвали и с функция за бързо зареждане, която осигурява 4 часа слушане на любими парчета с едва 10 минути зареждане.

До края на настоящия месец или до изчерпване на количествата Huawei P50 Pro 256GB заедно с FreeBuds 4i може да бъде закупен за 1 239,99 лв. в брой или на лизинг за 59,99 лв. на месец с двугодишен договор и Тотал Макс 59,99 за 24 месеца. Huawei P50 Pocket 256GB в комплект с FreeBuds 4i може да бъде закупен за 1 489,99 лв. в брой или на лизинг за 72,59 лв. на месец с двугодишен договор и Тотал Макс 59,99 за 24 месеца.

Повече информация за офертата можете да получите тук и тук.