Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel предлага 25% отстъпка за избрани смартфони и смарт часовници с кампанията „Рециклирай и спести“

Yettel предлага 25% отстъпка за избрани смартфони и смарт часовници с кампанията „Рециклирай и спести“

Yettel продължава да предоставя на клиентите възможност всеки месец да закупят ново устройство с голямо намаление в рамките на  кампанията „Рециклирай и спести“. През февруари тя идва с предложение за 25% отстъпка от цената на 4 устройства – два функционални смартфона и два умни часовника, а отстъпката се получава от всеки, който върне устройство за рециклиране. Достатъчно е само потребителите да предадат стар телефон, таблет или смарт аксесоар, без значение дали е работещ или не. По този начин те ще дадат своя принос за намаляване на електронните отпадъци в природата и ще могат да се възползват от голямо намаление за нов апарат.

През февруари много по-изгодно могат да бъдат купени MOTOROLA Moto G84 5G 256GB, Realme 9 5G 64GB, HUAWEI Watch 4 LTE 46mm Black и SAMSUNG Watch6 Classic 47mm LTE. Промоцията е в сила с план Total Unlimited и договор за 24 месеца както при покупка във физически магазин на Yettel, така и при пазаруване в онлайн магазина на оператора. Там отстъпката се получава при покупка в брой с добавяне на промокод RECYCLE25, а старото устройство се връща директно на куриера при доставката на новия смарт телефон. Всички върнати модели се събират и предават за рециклиране, с което се оказва пряк ефект върху намаляването на електронните отпадъци в природата и се ограничават въглеродните емисии, които оставят отпечатък върху околната среда.

MOTOROLA Moto G84 5G 256GB ще ви накара да се влюбите от пръв допир със своето покритие от веган кожа. Моделът предлага стилен дизайн в уникални цветове и по-отчетливи детайли на камерата, като същевременно включва оптична стабилизация, ултрапикселна технология и завладяващ 6,5-инчов pOLED дисплей. Потребителите могат да очакват ултра ярки изображения на 50MP система на камерата, докато OIS технологията гарантира те да са максимално фокусирани. Устройството има и 8MP ултраширок обектив с Macro Vision, така че потребителите да разполагат с избор на гледни точки, и 16MP селфи камера с бърз фокус за незабавно улавяне на усмивки. Смартфонът може да бъде закупен за 291,99 лв. с план Total Unlimited 36.99 и договор за 24 месеца при връщане на старо устройство с 25% намаление от редовната му цена, която е 389,99 лв.

Realme 9 5G 64GB идва с осемядрен 2,4 GHz процесор Snapdragon 695 5Gи с иновативна 6 nm архитектура. LCD дисплеят с диагонал 6,6" заедно с честотата на опресняване от 120Hz подобряват визуалното и работното изживяване. Смартфонът разполага с AI тройна камера, която включва 50 МР Ultra HD основен сензор, подпомаган от 2 МР черно бял за портрети и 2 МР макро обектив и идва с батерия с капацитет 5000 mAh и бързо зареждане от 18W. Като част от кампанията моделът се предлага за 216,99 лв. с план Total Unlimited 36.99, намален от редовната му цена 289,99 лв. с промокод RECYCLE25.

HUAWEI Watch 4 LTE 46mm Black е изработен от неръждаема стомана и има заден капак от висок клас композитни влакна. Часовникът е снабден с 3D стъклен 1,5-инчов AMOLED дисплей, интегриран със сензори като акселерометър, жироскоп, барометър, компас и може да измерва телесна температура. Поддържа над 100 тренировъчни режима и идва с мониторинг на сърдечния ритъм TruSeenTM 5.0+, мониторинг на кислорода в кръвта и водоустойчивост от 5ATM.  Според производителя, Watch 4 може да работи до 3 дни с един заряд на батерията, а в режим на свръх дълъг живот на батерията може да издържи цели 14 дни. До края на месеца HUAWEI Watch 4 LTE 46mm може да бъде закупен за 599,99 лв. в брой с 25% намаление от редовната му цена 799,99 лв.

SAMSUNG Watch6 Classic 47mm LTE идва с предложения за здравни съвети и по-мощна производителност в изискан и елегантен дизайн от неръждаема стомана, с по-тънка рамка, по-голям и по-ярък 1,47" дисплей и по-интерактивен потребителски интерфейс. Часовникът помага за разбиране на индивидуалните модели на сън, изграждане на по-добри навици и създаване на благоприятна за съня среда. Той поддържа водоустойчивост до 5 ATM, разполага с пулсомер. ЕКГ, BP, BIA, непрекъснато следене на SpO2. Като част от кампанията „Рециклирай и спести“  часовникът може да бъде взет за 622,49 лв. с 25% намаление от редовната му цена 829,99 лв.

 „Рециклирай и спести“ е част от ESG стратегията на Yettel, в която са заложени принципите на кръговата икономика и сериозният ангажимент към устойчивото развитие. Повече за пълните условия на кампанията и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от сайта на оператора.

Recent Articles