Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel предлага 15% отстъпка от цената на безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds FE в мобилното си приложение

Yettel предлага 15% отстъпка от цената на безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds FE в мобилното си приложение

До края на месеца Yettel предоставя на потребителите възможност да се сдобият с качествени безжични слушалки на изгодна цена. Клиентите на оператора могат да закупят онлайн един от най-популярните модели на Samsung - Galaxy Buds FE, с 15% отстъпка, като използват специалния промокод, който ще намерят в приложението на оператора.

Samsung Galaxy Buds FE имат ергономичен дизайн и тегло от едва 5,6 г на всяка слушалка, което осигурява комфорт дори при продължително използване. В комплекта са включени три размера гумени тапи за уши, за да може всеки да избере най-удобния за себе си.

Слушалките разполагат със сензорни бутони, които са със специален дизайн, така че потребителите да не ги натискат случайно, когато хващат слушалките, за да ги поставят, махнат или наместят в ушите. Чрез бутоните могат да се прескачат, спират и връщат песни, както и да се вдига и затваря при телефонни обаждания.

Galaxy Buds FE предоставят отлично аудио изживяване с дълбоки и мощни баси от новия еднопосочен високоговорител. Моделът има и функция за активно шумопотискане (ANC), което се управлява директно от слушалките. Освен да се изключи, то може да премине в режим Ambient Sound, така че потребителите да проведат разговор или пък да не губят връзка с околната среда, когато спортуват на открито.

Безжичните слушалки разполагат с общо шест микрофона или по три във всяка, за да улавят ясно гласа, дори когато потребителите се намират в шумна среда, което ги прави идеален избор за провеждане на разговори в движение. Galaxy Buds FE използват и технологията Personalised Beamforming, за да се приспособят автоматично към начина, по който се носят и да улавят оптимално гласа на потребителя.

Моделът има много дълъг живот на батерията, която може да издържи до 30 часа с едно зареждане. Слушалките се предлагат в два цвята – графитеносиво и мистичнобяло. Цената им, след намаление от 15% за клиентите на Yettel, е 161,49 лева в брой.