Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel посрещна официално новите участници в едногодишния си стаж

Yettel посрещна официално новите участници в едногодишния си стаж

Десет млади таланти дават старт на кариерната си реализация със седмото издание на Hub by Yettel

Десет млади таланти получиха възможността да дадат старт на своята кариерна реализация със седмото издание на стажантската програма на Yettel. В първия си ден в компанията новите открития на Hub by Yettel бяха посрещнати от бъдещите си екипи и от представители на мениджмънта на специално събитие в централния офис на телекома.

„Дайте всичко от себе си в тази програма, за да вземете най-доброто от нея. Научете колкото се може повече. Hub by Yettel е с продължителност една година, която обаче може да се превърне в много повече. Всичко е във вашите ръце“, окуражи новодошлите стажанти изпълнителният директор Джейсън Кинг. „Фокусирайте се върху задълженията, които ще имате в следващите седмици и месеци, но дръжте очите и ушите си отворени. Ако видите позиция, която бихте искали да заемете, кандидатствайте за нея. Така работи нашата организация, тя е жив организъм. Трябва да действате“, посъветва ги още Кинг.

Участниците са избрани сред 435 кандидатури, което е близо два пъти повече от желаещите да се включат през изминалата година. Подборът за пръв път от 2020 г. беше осъществен на живо посредством център за оценка. Всички кандидати за стажантските позиции преминаха през внимателен подбор, като до финалния етап достигнаха само 30. Те бяха предизвикани да участват в различни игри и активности, за да покажат най-доброто от себе си и така да спечелят шанса да заемат една от позициите в отделите по Маркетинг, Финанси, Човешки ресурси, Информационни технологии и др. „Ако видите нещо, което ви притеснява, кажeте го. Ако има нещо, което наистина ви харесва, споделете го с нас. Ако смятате, че нещо може да работи по-добре, сложете го на масата. Периодът, в който сте нови за организацията, не трае много дълго, затова имате ограничен прозорец, в който можете да ни предложите наистина свежата си гледна точка. Така заедно ще продължим да надграждаме Yettel бранда и ще правим компанията по-добра“, насърчи младите таланти Галина Чулева, главен директор „Управление на хора и култура“

Програмата е с продължителност 12 месеца и нейната цел е да помогне на участниците да развият ключови бизнес и лични умения, като им предоставя възможност да се включат в реални проекти. Младежите работят със свои ментори, които ги напътстват във всекидневните им отговорности, а при отворена позиция имат шанс да останат за постоянно в телекома. За последните шест години през Hub by Yettel са преминали 62 стажанти и 85% са продължили кариерния си път в компанията. По време на програмата участниците получават не само заплащане, но и същите придобивки като служители на компанията, сред които план с неограничени минути и MB, отстъпка за закупуване на мобилно устройство, допълнително здравно осигуряване, добавка за транспорт, ваучери за храна, безплатен достъп до платформата за допълнително професионално усъвършенстване Linkedin Learning и др.

Повече информация можете да откриете на страницата на стажантската програма тук .

Recent Articles