Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel посреща есента с мотивиращо спортно събитие в Северен парк

Yettel посреща есента с мотивиращо спортно събитие в Северен парк

Тази събота кампанията „Смело напред“ и Сами Хосни ни вдъхновяват да бъдем активни през всеки сезон

Тази събота Yettel и популярният фитнес треньор Сами Хосни ще помогнат на желаещите да посрещнат есента в най-добрата си форма със забавно спортно събитие в Северен парк. От 10.00 до 18.00 ч. там ще ги очакват разнообразни физически активности, най-модерните смарт технологии в помощ на активния начин на живот, както и много награди.

За готовите да се поизпотят Сами е подготвил заразяващи с мотивация групови тренировки. Звездният инструктор ще подгрее публиката със серия от активности, а най-ентусиазираните ще могат да се включат в предизвикателства с награди. В тях участниците ще избират между тренировки с гири, ластици или собствена тежест с продължителност от 5, 10 или 15 минути. Екип от професионални треньори ще показват правилната техника на изпълнение на упражненията и ще дават съвети как да включим смарт устройствата в подкрепа на движението и мотивацията за добра спортна форма.

Трениращите ще могат да следят важни показатели като пулс, изразходени калории и изминато разстояние с актуални смарт часовниците, предлагани от Yettel. Завършилите успешно избраната активност ще получат тематична награда, като въже за скачане, постелка за спорт, бутилка за вода и ще участват в томбола за големите награди – Apple Watch SE GPS + Cellular или слушалки HAMA. Независимо дали посетителите на събитието се включат в спортните занимания или не, те ще могат да разгледат и да изпробват модерните смарт предложения на телекома в специално обособения демо корнер.

Събитието е четвъртото поред от кампанията на Yettel „Смело напред“, която стартира това лято с две издания във Варна и Приморско, а миналия уикенд се пренесе и в столицата. Инициативата ни мотивира да се движим повече за един балансиран живот, в който смарт устройствата са наши съюзници. До момента в тренировките на трите събития са се включили над 1200 души от всички възрасти.

Активностите тази събота са част и от СОФИЯ ЪРБАН ЗОНА СПОРТ 2022 в Северен парк, който ще вдигне адреналина и настроението на столичани с десетки спортни демонстрации, първенства и турнири в новите градски дисциплини.

Повече информация за събитието на 17 септември ще намерите тук.