Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel дава старт на продажбите на безкомпромисния флагман Xiaomi 14

Yettel дава старт на продажбите на безкомпромисния флагман Xiaomi 14

Безкомпромисният флагман Xiaomi 14 вече може да бъде открит в цялата магазинна мрежа на Yettel, както и онлайн на yettel.bg. Хитовият модел, който заснема изключителни кадри с подобрената си тройна Leica камера, дебютира в портфолиото на телекома в комплект със смарт гривна Xiaomi Smart Band 8. В допълнение, апаратът идва не със стандартните 2, а с 3 години безплатна гаранция от телекома, получава най-добрата грижа от сертифицирания сервиз на Yettel, а при поръчка през онлайн магазина на Yettel – и с безплатна доставка за цялата страна.

Xiaomi 14 блести с впечатляващ 6,36-инчов CrystalRes AMOLED 1.5K екран с пикова яркост, достигаща 3000 нита. Картината е безкомпромисна, опреснява се със 120 Hz, което гарантира гладко и безпроблемно визуално изживяване при различни дейности, включително сърфиране в интернет, четене и гейминг. Моделът има международен сертификат TÜV Rheinland за защита от синята светлина за допълнително предпазване на очите при работа с екран.

Производителността на смартфона се гарантира от 12GB RAM и най-новия Snapdragon 8 Gen 3 процесор, който според производителя е с 32% по-производителен от предшественика си. Благодарение на по-добрата му енергийна ефективност, батерията с капацитет от 4610mAh дава възможност за работа повече от едно денонощие, като поддържа 90W бързо кабелно и 50W бързо безжично зареждане.

Xiaomi 14 притежава комплексна конфигурация с тройна камера, която гарантира цялостно фотографско изживяване и покрива широк фокусен диапазон от 14 до 75 мм. Смартфонът разполага с оптични лещи Leica Summilux с подобрена бленда ƒ/1,6 на основната камера, комбинирани със сензор за изображения Light Fusion 900 и с динамичен обхват до 13,5 EV. Ултра широкоъгълната камера е подобрена до 50 MP, като едновременно с това моделът предлага и плаващият телеобектив Leica 75 мм с минимално фокусно разстояние от само 10 см.

Смарт гривната Xiaomi Smart Band 8, която идва в комплект със смартфона,  разполага с над 150 спортни режима, предлага статистика за мониторинг и проследяване на състоянието в реално време, като гарантира, че потребителите получават точни данни за тренировките.  Xiaomi Smart Band 8 е оборудвана с възможност за целодневно наблюдение на SpO2 и сърдечен ритъм, проследяване на съня и кръвното налягане.

Цената на XIAOMI 14 5G 512GB в комплект със смарт гривна Xiaomi Smart Band 8 e 1379,99 лв. в брой с план Total Unlimited 64.99 и договор за 24 месеца или с лизинг за 67,59 лв. на месец за 24 месеца. Повече за модела можете да откриете на yettel.bg.