Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB с 30% отстъпка от Yettel в следващите 48 часа

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB с 30% отстъпка от Yettel в следващите 48 часа

И тази седмица Yettel има лимитирана оферта в своя онлайн магазин – смартфонът Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB се предлага с 30% отстъпка до 12:00 часа на 22 май при плащане в брой и в комбинация с подписването на двугодишен договор за мобилен план.

Всички смартфони, закупени от Yettel, подлежат на премиум поддръжка по време на целия им жизнен цикъл. Това е възможно благодарение на пакета от услуги „Смартфон вселена“, с който всеки клиент получава три години безплатна гаранция вместо стандартните две. Поправките се осъществяват в собствения сертифициран сервиз на Yettel, като потребителят получава телефон за временно ползване, докато бъде поправен или заменен неговият. Допълнително може да бъде сключена и застраховка „Смартфон протект+“, която предпазва устройствата от повреди и дори от кражба.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB има семпъл, но стилен дизайн и тегло от 188 г, чрез които предлага отлична комбинация между красота и комфорт. AMOLED дисплеят му е с резолюция от 2400x1800, скорост на опресняване на картината до 120Hz и поддържа стандарта Dolby Vision, което го прави перфектен за гледане на филми и сериали.

Процесорът Mediatek Hello G99-Ultra е способен да се справи както с мултитаскинга по време на работа, така и с 3D игрите във времето за отдих. RAM паметта е 8GB, а вградената памет за съхранение на информация е с капацитет от 256GB.

Конфигурацията от камери на гърба включва 200MP основен сензор с оптична стабилизация, който улавя всички малки детайли. Налични са още 8MP обектив за направа на уплтраширокоъгълни кадри и 2MP камера за макроснимки, които позволяват голяма гъвкавост при избора на перспектива.

Батерията на смартфона е с капацитет от 5000mAh, което е напълно достатъчно за един ден работа с устройството. Смартфонът позволява бързо зареждане с кабел с 67W.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB може да бъде закупен в брой от Yettel.bg с 30% намаление до 22 май на обяд в комбинация с мобилен план от оператора. Цената на смартфона е        209,99 лева с двугодишен план за Total Unlimited 64.99.