Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Стажантската програма на Yettel търси нови таланти

Стажантската програма на Yettel търси нови таланти

Hub by Yettel приема кандидатури на млади специалисти до 11 септември

Желаещите да се включват в стажантската програма на Yettel имат още една седмица да кандидатстват за място в нея. За седма поредна година Hub by Yettel дава възможност на студенти в последнa година на обучение и наскоро завършили специалисти да се потопят в реална работна среда и да черпят опит от най-добрите експерти в сферата на телекомуникациите.

„Едни от най-известните ни услуги са разработени именно с помощта на стажанти. Интересното е, че над 85% остават при нас на постоянни позиции след завършването на програмата именно защото вече са достатъчно навлезли в бизнес сферата, в която искат да се развиват“, споделя Лора Абусалем, Експерт Привличане на таланти в Yettel. Едно от големите предимства на стажа в телекома е възможността младите специалисти да работят по конкретни проекти. Така те развиват ключови компетенции и знания, които са в основата на успешния кариерен старт. Тази година стажантите могат да кандидатстват до 11 септември в разнообразни професионални направления, сред които графичен дизайн, бизнес маркетинг, разработване на софтуер, employer branding, работа с данни и администриране на видео платформи.

„Още обявата за работа ме впечатли силно. Бях изненадана, че отношението към стажантите и служителите е абсолютно еднакво, така че се чувствах равностойна през цялото време“, споделя своя опит от стажа в Yettel Юлияна Йовова, която вече работи като Специалист Управление стойност кампании в компанията. Благодарение на програмата в Yettel попада и Карина Деветакова, която към днешна дата е Специалист Дигитално клиентско изживяване. „Yettel ме привлече като работодател и среда за работа с многобройните проекти, работата с експерти и приятелствата, които завързах“, разказва Карина. „По време на стажа работихме по реални проекти, които бяха доста интересни и важни за компанията, и успяхме да допринесем за нейното развитие“, споделя Симеон Николов, който след школата на Hub by Yettel остава в екипа като Специалист Статистика и моделиране на данни.

Какво още казват част от младите таланти на телекома за своите преживявания като стажанти можете да видите във видеото .

В рамките на програмата Hub by Yettel участниците получават заплащане и всички придобивки, които ползват служителите на компанията, сред които: план с неограничени минути и мобилен интернет, отстъпка за закупуване на мобилно устройство, допълнително медицинско осигуряване, добавка за транспорт, ваучери за храна, безплатен достъп до Linkedin Learning.

Повече информация за стажантската програма, както и описание на задълженията на кандидатите и изискванията за всяка позиция можете да откриете на www.yettel.bg .