Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Отстъпки до 25% очакват потребителите в играта „Петък с Yettel“ през април

Отстъпки до 25% очакват потребителите в играта „Петък с Yettel“ през април

Петъчната игра в мобилното приложение на Yettel ще зарадва участниците с промокодове за смартфони, смарт часовници и партньорски оферти

Нови атрактивни изненади очакват всички участници в традиционната петъчна игра в мобилното приложение на Yettel. До края на април с „Петък с Yettel” потребителите могат да грабнат промокодове за намаления до 25% на смартфони, безжични слушалки и модерни смарт часовници. Сред изненадите има и изкушаващи партньорски оферти от „Шарлопов груп“, Top Rent A Car, Booking, Praktis и Escreo. В „Петък с Yettel“ могат да се включат всички потребители на мобилното приложение на оператора, като открият специалния банер на началния екран и изтрият дигиталната скреч карта. През април потребителите могат да получат 25% отстъпка за смартфон HUAWEI nova 10 SE 128GB, който ще запечата с перфектно качество всеки спомен благодарение на невероятната си 108 MP камера. Намаление от 25% може да бъде открито и за смартфон NOKIA G60 5G 128GB, който е създаден с грижа за природата и заден капак от 100% рециклирана пластмаса. Неговият компактен размер, висококачествена камера с изкуствен интелект и супер плавен дисплей превръщат модела в един от предпочитаните смарт телефони на бранда.

Любителите на активния начин на живот ще бъдат зарадвани с възможността да грабнат 15% отстъпка за страхотните смарт часовниците HUAWEI Watch D и SAMSUNG Galaxy Watch5 40mm LTE. Те са идеалните помощници за постигането на по-добро качество на живот и предлагат удобно и ефективно следене на здравния статус чрез различни жизнени показатели като пулс, сатурация и качество на съня. HUAWEI Watch D предлага и първата за бранда функция за измерване на кръвно налягане чрез специална надуваема каишка. Музиката с кристално качество също е по-достъпна този месец благодарение на безжичните слушалки XIAOMI Redmi Buds 3 Pro, които също могат да бъдат взети с 15% намаление.

“Петък с Yettel” и този месец ще зарадва всички пътешественици с възможност за спечелване на отстъпка от 11% за нощувка във всички хотели на „Шарлопов груп“ и 12% намаление за кола под наем от Top Rent A Car. Сред промокодовете в приложението се крие и 4% кешбек при резервация през booking.com. Всички, които са решили да освежат своя дом или градина през пролетта, ще могат да играят за 15% намаление от строителния хипермаркет Praktis и 100 лв. отстъпка при поръчка над 290 лв. за всички артикули на боите Escreo.

Участниците в играта могат да изпробват късмета си всеки петък в месеца по веднъж дневно, а спечеленият промокод може да бъде подарен и на близък, който също е част от мрежата на оператора.

Повече информация за играта и нейните условия можете да откриете тук.