Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Мобилното приложение на Yettel прави Коледа 31 дни

Мобилното приложение на Yettel прави Коледа 31 дни

За всеки ден от декември коледният календар на оператора крие различни изненади с отстъпки за смартфони, смарт джаджи и разнообразни партньорски оферти

В най-празничния месец Yettel готви изненади за своите клиенти в специален коледен календар в мобилното си приложение. Всеки ден от декември идва с различна изненада за потребителите, която да направи Коледата им още по-приказна. За да получат своята изненада, трябва просто да влязат в приложението Yettel, да намерят банера „31 дни Коледа“ в секция „За теб“ и да отворят кутийката за съответния ден. Към всяко от предложенията в календара ще получат и предизвикателство в синхрон с ценностите на компанията за устойчиво развитие и за по-добро и чисто бъдеще. А в духа на Коледа всяка от изненадите може да бъде споделена с приятел, който също е в мрежата на Yettel. Сред многото празнични предложения могат да бъдат открити оферти, с които всеки ще има възможността да създаде истинска коледна магия за себе си и за своите близки. През декември могат да бъдат спечелени -15% отстъпка за избрани продукти в категориите „Кухня“, „Здраве и красота“ или „Уреди за почистване на дома“ от веригата Technopolis. Отстъпка също от -15% за строителния хипермаркет Praktis е скрита в някой от дните за потребителите на Yettel.

Смарт телефон XIAOMI 12 Pro 5G 256GB, смарт часовник SAMSUNG Galaxy Watch5 44mm BT и безжични слушалки APPLE AirPods 3rd Generation with Lightning Charging Case могат да бъдат грабнати с код за 15% намаление от коледния календар и да се превърнат в любим подарък под елхата. Най-щастливи от подаръците винаги са децата, а за техните подаръци са скрити отстъпки от 20% от Comsed и ozone.bg.

Оферти за -15% от цени на премиум козметика за коса от ZlatnaRibka, както и 5% отстъпка за нови спортни обувки или облекло от ShopSector също ще зарадват потребителите. Освен домашния уют, по време на празниците много хора планират и нови пътешествия за предстоящата година. За тях телекомът е подготвил допълнителни партньорски предложения с отстъпки от Booking.com, верига хотели „Шарлопов“ и TopRentACar.

Всеки клиент на оператора може да участва в кампанията от 1 до 31 декември по веднъж дневно, а след всяка 10-а игра автоматично ще бъде включван в томбола за страхотни изненади с марката SAMSUNG – смартфони, смарт часовници, слушалки и таблети.

Повече за кампанията и пълните ѝ условия можете да откриете тук.