Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Месец на Xiaomi и POCO в мобилното приложение Yettel и петъчната игра

Месец на Xiaomi и POCO в мобилното приложение Yettel и петъчната игра

Отстъпки до 200 лв. за актуалните смартфони на Xiaomi и POCO, а всеки участвал в играта „Петък с Yettel” ще бъде включен в томбола и може да спечели страхотни награди, подсигурени от Xiaomi - пречиствател, почистващ робот, умен часовник и и лимитирания електрически Mi Scooter Pro 2 Mercedes-AMG F1 са само част от многото награди

Всеки петък потребителите на приложението Yettel Bulgaria могат да опитат късмета си в играта „Петък с Yettel“ и да участват в томбола за интересни награди. Само през юни участниците могат да спечелят веднага отстъпки до 200 лева за редица актуални смартфони на Xiaomi и POCO, както и да се включат в голямата месечна томбола с много атрактивни награди, част от богатото портфолио на производителя. В „Петък с Yettel“ потребителите също така имат възможността да спечелят и допълнителни пакети мегабайти.

Сред наградите са 200 лв. отстъпка от цената в брой на моделите Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro, както и 150 лв. отстъпка от цената на Xiaomi 11T, 100 лв. отстъпка от цената на топ модела на Poco F3, 80 лв. отстъпка от цената на Poco X3 Pro и др.

Устройствата, отстъпката за които може да бъде спечелена, са най-актуалните на компанията в момента. Разбира се, над всички са моделите от новата 12-а серия, които се предлагат и с най-голямо намаление на крайната цена - 200 лв. Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro са с топ флагмански характеристики, в които се включва използването на нови камери, които позволяват на потребителите да правят снимки със студийно качество. Задвижва ги процесорът от последно поколение Snapdragon 8 Gen 1, създаден по 4nm технология. Моделите разполагат с красивия AMOLED Dot Display с оценка A+ от DisplayMate поддръжка на TrueColor и звук SOUND BY Harmon Kardon, захранван от Dolby Atmos. Отличителна черта на двата апарата е и изключително бързото зареждане - 67W при Xiaomi 12 и цели 120W при Xiaomi 12 Pro, които запълват батерията за минути.

Месецът на Xiaomi и POCO в „Петък с Yettel“ ще обхване четирите петъчни дни през юни. Независимо от късмета си през различните седмици и дали са спечелили и са се възползвали от награда, всички, включили се в „Петък с Yettel“, участват автоматично в томбола за още вълнуващи устройства.

Сред тях са пречиствателят на въздух XIAOMI Mi Air Purifier Pro, както и почистващият робот Mi Robot Vacuum Mop 2 White. В края на месеца ще бъде изтеглена томбола, в която някой от участниците в „Петък с Yettel“ ще спечели и умния часовник Mi Watch S1 Active, както и лимитирания и мощен електрически Mi Scooter Pro 2 Mercedes-AMG F1, с който може би се придвижва Люис Хамилтън по пътя си към бокса на Формула 1.

Отстъпките са валидни за закупуване на устройства с двугодишен абонамент на план за мобилни услуги Тотал +, Тотал Макс или Тийн.

Не пропускайте възможността и този петък да се включите в играта. Повече информация за нейните условия можете да откриете тук.