Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

До 30% намаление на книги в Ozone.bg в играта „Петък с Yettel”

До 30% намаление на книги в Ozone.bg в играта „Петък с Yettel”

През април играта „Петък с Yettel“ предлага шанс за до 30% отстъпка от книги на Ozone.bg и редица други намаления от партньорите на оператора – почивки, дрехи, обувки, очила и още много продукти и услуги. Потребителите ще открият виртуална скреч карта в мобилното приложение на Yettel, която ще им даде шанс да спечелят отстъпки и за избрани продукти на Xiaomi и Samsung.

Клиентите на Yettel мога проверят късмета си в рамките на петъчния ден и да спечелят по една награда. Те могат да подарят спечелената отстъпка на техен близък, без значение дали той е абонат на оператора или не.

Кампанията „Петък с Yettel“ включва широк избор от оферти на партньори на телекома. Любителите на книгите могат да спечелят 30% намаление за книги от издателства „Артлайн“, „Архонт-О“ и „Oз books“ от Ozone.bg и 20% отстъпка от всички електронни книги на онлайн магазина.

Потребителите могат да получат и 20% намаление във физическите магазини на оптики Vision Express, 15% за всички дрехи, обувки и аксесоари във Fashion Days и 10% за всички дрехи и обувки, които не са в промоция, на Intersport. Друга опция в мобилното приложение на Yettel е 15% отстъпка от Biotrade на всички пълноразмерни продукти и пакети от сериите: Anti-age, Pure Skin, Acne Out, Sebomax, Keratolin и Maxi .

Феновете на пътуванията пък могат да изпробват късмета си за 10% намаление в три обекта на FPI – СПА ризорт „Св. Иван Рилски“ в Банско, ваканционно селище „Санта Марина“ и хотел „Вива Маре Бийч“ в Созопол. Останалите награди са 12% отстъпка за Top Rent a Car и 4% кешбек при резервации през Booking.com.

През април Yettel дава шанс на потребителите да вземат и до 25% намаление за смартфона Xiaomi Redmi 12 5G 128GB, който комбинира изчистен дизайн с 50MP основна камера и батерия с капацитет 5000 mAh.

25% е и отстъпката за смарт часовника Xiaomi Watch 2 Pro, който се предлага в два варианта - сив корпус с кафява кожена каишка и черен корпус с черна силиконова каишка. Потребителите на приложението могат да получат 10% намаление за смарт часовника Samsung Watch6 40mm. По-компактният му размер го прави подходящ за дамите, а функциите му включват проследяване на тренировки, включително и с GPS, следене на здравни показатели и изготвяне на графика за телесния състав. И двата модела са LTE и клиентите могат да се възползват от единствената услуга в страната, която им позволява да ползват един номер на смартфон и смарт часовник – multiSIM.

Последната изненада в приложението на Yettel през април е фитнес гривната Xiaomi Smart Band 8, за която потребителите могат да спечелят 20% намаление. Тя позволява проследяването на над 150 спортни активности, а батерията ѝ издържа до 16 дни.