Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Безплатна застраховка до края на годината за всички модели от серията iPhone 15 от Yettel

Безплатна застраховка до края на годината за всички модели от серията iPhone 15 от Yettel

До края на май Yettel предлага всички модели iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max със застраховка „Смартфон протект+“ до края на годината и оригинален 20W USB-C адаптер без допълнително заплащане. Смартфоните могат да се закупят от магазините на оператора и от Yettel.bg с двугодишен абонамент за мобилните планове Total Unlimited, които също са в промоция през май - 50% отстъпка от таксата за първите шест месеца от абонамента.

Застраховката „Смартфон протект+“ осигурява ненадминато спокойствие на потребителите. Тя покрива случайни повреди като намокряне и счупване на екрана, умишлени повреди, причинени от някой друг, както и кражба на устройството. Застраховката е част от пакета услуги „Смартфон вселена“, който осигурява безпрецедентна грижа устройствата, закупени от оператора. Сред услугите са смарт лизинг, 3 години гаранция вместо стандартните 2, собствен сертифициран сервиз и възможност за връщане на старо устройство за рециклиране срещу 25% отстъпка от цената на нов смартфон, от избрана селекция, в комбинация с 2-годишен абонамент за Total Unlimited.

iPhone 15 и iPhone 15 Plus използват първото в индустрията цветно задно стъкло с матово покритие с текстура. И двата модела разполагат с Dynamic Island и усъвършенствана система от камери, предназначена да помогне на потребителите да правят фантастични снимки. Мощната 48MP основна камера позволява снимки със супервисока разделителна способност и 2x телефото увеличение. Смартфоните използват доказания чип A16 Bionic и са снабдени с USB Type-C.

Корпусите на iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max са направени от титан, който е едновременно здрав и лек. Системите им от камери предлагат усъвършенствана 48MP основна камера, създаването на превъзходни портрети с контрол на фокуса и дълбочината, нощен режим на снимане и изцяло нова 5x телефото камера при iPhone 15 Pro Max. Чипът A17 Pro осигурява отличен гейминг и ненадмината производителност. Новият USB Type-C конектор поддържа стандарта USB 3 и позволява до 20 пъти по-бързи скорости на трансфер на данни спрямо USB 2.

iPhone 15 могат да бъдат поръчани в брой и на изплащане с мобилните планове на Yettel. Цените на моделите с двугодишен абонамент за Total Unlimited 64.99 започват от 61,59 лв. на месец или 1 279,99 лв. в брой за iPhone 15 128GB, 74,99 лв. на месец или 1 569,99 лв. в брой за iPhone 15 Plus 128GB, 84,99 лв. на месец и 1 769,99 лв. в брой за iPhone 15 Pro 128GB и от 102,58 лв. на месец и 2 149,99 лв. в брой за iPhone 15 Pro Max 256GB.