Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Apple Watch Series 7 LTE с предварителни поръчки от 10 юни и наличност от 17 юни

Apple Watch Series 7 LTE с предварителни поръчки от 10 юни и наличност от 17 юни

Yettel България предлага Apple Watch Series 7 LTE с предварителни поръчки от 10 юни и наличност от 17 юни

Yettel предлага допълнение към Apple Watch Series 7, модел LTE, с по-голям и по-усъвършенстван екран, повишена издръжливост, по-бързо зареждане, алуминиеви цветове на корпуса и watchOS 8.

Клиентите ще могат да поръчат eSIM версията на Apple Watch Series 7 с най-големия и усъвършенстван досега екран на Apple Watch - преработения Always-On Retina дисплей със значително повече площ на екрана и с по-тънки рамки - от 10 юни, а в магазините ще се предлага от 17 юни. Повече информация относно цените и наличностите може да се открие на сайта на оператора: www.yettel.bg

Yettel е първият мобилен оператор в България, който предлага услугата multiSIM за Apple Watch, като от 17 юни до 31 декември всеки нов клиент на услугата ще се възползва от 6 месеца безплатен период на ползване. С multiSIM и Apple Watch Series 7 LTE клиентите на Yettel могат да останат свързани с хората и нещата, които са важни за тях, дори когато не носят своя iPhone със себе си - независимо дали приемат обаждания, изпращат чат съобщения или стриймват любимата си музика.

Дизайнът на Apple Watch Series 7 е усъвършенстван с по-меки и заоблени ъгли, а дисплеят има уникален пречупващ се ръб, благодарение на който пълноекранните циферблати и приложения изглеждат безпроблемно свързани с извивката на корпуса. С дебелина от само 1,7 мм, по-тесните рамки на Apple Watch Series 7 увеличават максимално площта на дисплея, като същевременно променят минимално размерите на самия часовник. Apple Watch Series 7 разполага и с потребителски интерфейс, оптимизиран за по-големия дисплей, с QWERTY клавиатура, както и с два уникални циферблата - Contour и Modular Duo - разработени специално за новото устройство. Потребителите могат да се възползват от същия целодневен 18-часов живот на батерията1, който сега е допълнен от 33% по-бързо зареждане.

Наличен в размери 41 мм и 45 мм, Apple Watch Series 7 е най-издръжливият Apple Watch досега, с по-здрав и устойчив на напукване преден кристал. Това е първият Apple Watch, който има сертификат IP6X за издръжливост на прах и поддръжка на рейтинг за водоустойчивост WR502.

Apple Watch Series 7 се предлага с пет красиви алуминиеви корпуса, включително полунощ, звездна светлина, зелено, ново синьо и (продуктово) червено, както и с редица нови цветове и стилове на каишките. Apple Watch Series 7 LTE ще се предлага и в зашеметяващ корпус от неръждаема стомана с 3 покрития за избор: сребърно, златно и графитено.

eSIM версията на Apple Watch Series 7 продължава да предлага незаменими инструменти за здраве и по-добър начин на живот, включително електрически сърдечен сензор и приложение за ЕКГ3, както и сензор и приложение за измерване на кислорода в кръвта4. Операционната система WatchOS 8 помага на потребителите да останат здрави, активни и свързани чрез нови видове тренировки, ново приложение Mindfulness, иновативни функции за достъпност, повече функционалности с Apple Wallet и още възможности с приложението Home, както и подобрения в Messages и приложението Photos.

Apple Watch Series 7 LTE 45mm с алуминиево покритиe може да бъде закупен за 45,29 лв. с 2-годишен лизинг или 1059,99 в брой.

Yettel пуска в продажба и eSIM версията на Apple Watch SE. Трима от участващите в предварителните поръчки на всички модели Apple Watch LTE ще могат да спечелят слушалки Apple AirPods 3rd Generation.

За повече информация относно цените и плановете за пренос на данни посетете: www.yettel.bg. За повече информация относно продуктите на Apple посетете www.apple.com

1 Животът на батерията варира в зависимост от употребата. По-бързото зареждане не е налично във всички региони. 2 Apple Watch Series 7 има рейтинг за водоустойчивост от 50 метра съгласно стандарт ISO 22810:2010. Това означава, че той може да се използва при плуване в басейн или море. Въпреки това Apple Watch Series 7 не трябва да се използва при гмуркане, каране на водни ски или други дейности, включващи вода с висока скорост или потапяне под плитка дълбочина. Каишките от неръждаема стомана и кожа не са водоустойчиви. 3 Приложението за ЕКГ не е налично във всички региони. 4 Измерванията с приложението Blood Oxygen не са предназначени за употреба в медицината, включително за самодиагностика или при консултация с лекар, а само за общи фитнес и уелнес цели.