Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

ОБЕЩАНИЕТО НА YETTEL - ЦЕНИМ ВСЕКИ ЕДИН ОТ СВОИТЕ КЛИЕНТИ

Всеки един от вас, нашите клиенти, е еднакво важен за нас.

Ние в Yettel ценим всеки от вас и имаме амбицията да докажем, че няма да делим своите клиенти на нови и стари. Затова ще се стремим да предлагаме оферти за закупуване на телефон в брой или абонаментен план, еднакво валидни и за тези, които сега се присъединяват към нас, и за тези, които години наред показват доверие към услугите ни и избират да останат с нас.

Вече всички вие можете да се възползвате от атрактивните цени на телефони в брой, многото минути и промоции, които виждате в нашите реклами на нашия уеб сайт.

Разбира се, заради дългогодишното доверие, смятаме, че сегашните ни абонати заслужават повече. Затова ще има предложения и услуги, които са специални за клиентите, които отдавна са с нас.

Например, ако сте наш абонат, договорът ви изтича и имате нужда от нов абонаментен план или нов телефон, ще ви направим оферта, която е като минимум с еднакви условия на офертата за нови абонати. Достатъчно е да посетите магазин от търговската мрежа на Yettel, да изберете своята оферта и да продължите своя абонамент.

Ако в момента нямате нужда от телефон, не се притеснявайте. Ако не закупите устройство в началото на срока на вашия договор, ние ви даваме възможност да го изберете впоследствие, когато имате нужда от него. Това, което трябва да направите, е да преминете към новите условия на някой от нашите абонаментни планове, посочени на нашия уеб сайт, които се предлагат към момента, в който решите, че имате нужда от ново устройство и да продължите срока на абонамента, независимо дали договорът ви е изтекъл или не. Тогава ще можете да закупите телефона на актуалната цена според новите условия, които вие ще изберете.

В случай че сте се възползвали от оферта за телефон в началото на срока на вашия договор, ще можете да закупите нов телефон на актуална за съответния план цена след изтичане на срока на договора, по който вече сте закупили телефон и на актуалния ви такъв.

Вярваме, че успехът ни зависи от вашето доверие. Затова ще се стремим да предоставяме още по-добри оферти за устройства и услуги, достъпни за всеки един от вас.

Вижте какво друго предлага Yettel и защо трябва да изберете нашите онлайн услуги на https://my.yettel.bg/whyregister

Всеки петък изненади

Свали приложението за достъп до всички услуги

-
-