Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Въведение

Добре дошли в уеб портала Yettel. С него Ви предоставяме бърз и удобен начин да управлявате своя мобилен номер – навсякъде и по всяко време.

Сигурността и правилното използване на личните данни са от изключително значение както за нашите потребители, така и за Yettel. Затова за нас е важно потребителите ни да разбират защо и как обработваме тяхната лична информация във връзка с използването на Yettel.

Настоящата Политика за поверителност е неразривно свързана с Условията за ползване на уеб портала Yettel , но не е част от тях. Тя не регламентира права и задължения, а има за цел да обясни на потребителите какви лични данни обработваме, защо и как го правим, в това число кога е необходимо да разкриваме лични данни на трети лица. Също така, с нея се предоставя информация за правата, които потребителите имат във връзка с обработването на лични данни от Yettel.

В Уеб портала се използват „бисквитки“ съгласно Политиката за бисквитките на „Йеттел България“ ЕАД .

Тъй като уеб порталът е предназначен за ползване единствено от потребителите на услуги на Yettel и им дава възможност да управляват своя номер (напр. да се информират за наличен кредит, оставащо потребление и/или текуща сметка, да заплащат месечни сметки, да зареждат предплатени карти, да активират допълнителни пакети и др.), данните на потребителите ще се обработват и съгласно Политиката за личните данни на „Йеттел България“ ЕАД .

Тази Политика за поверителност се прилага единствено във връзка с данните, които обработваме при и по повод използването на уеб портала Yettel

С цел по-голяма яснота и за удобство на потребителите, на определени места в тази Политика за поверителност - са посочени примери, които илюстрират защо и/или как Yettel обработва личните данни на потребителите. Тези примери не са част от тази Политика за поверителност и не са изчерпателни.