Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

HBO MAX

Вие сте тук

Стриймвай филми и сериали с HBO Max

HBO Max за първи път обединява на едно място предложения на Warner Bros, HBO, Max Originals, DC, Cartoon Network и предлага още:

Ексклузивен достъп до най-популярните Warner Bros. заглавия и Max Original предложения с български субтитри;
Анимационно и семейно съдържание с дублаж на български;
4K и Dolby Atmos за селектирани заглавия;
С един абонамент можеш да инсталираш HBO Max на неограничен брой различни устройства, но можеш да гледаш едновременно на 3 от тях.
Възможност за изтегляне на съдържание и гледане офлайн.

Достъпът до съдържание сега е по-лесен, по-бърз и според твоя личен вкус. Ако се абонираш за план с включен достъп до позиции за дигитални услуги, ще можеш да ползваш HBO Mаx без допълнително заплащане за 6, 12 или 24 месеца. А през останалото време – на преференциална цена.


1. Влез в приложението Yettel

Към приложението

2. Активирай HBO Max в позиция или като допълнителен пакет.

3. Регистрирай се на www.hbomax.com

4. Свали приложението HBO Max и влез с потребителското си име и парола


Хитови предложения за месец Декември

КЛЮКАРКАТА II | HBO Max: 01 декември

ТЪМНИТЕ МУ МАТЕРИИ III | HBO Max: 06 декември

ПРОКЪЛНАТ ПАТРУЛ IV | HBO Max: 09 декември

Месечна програма

ЖИВИТЕ МЪРТВИ XI - ЧАСТ 1

HBO Max: 01 октомври

2022 | комедия, хорър| САЩ| 18+

С участието на: Норман Рийдъс, Джефри Дийн Морган
Режисьор: Кевин Доулинг, Фредерик И.О. Той, Грег Никотеро

Последният сезон заварва Дарил, Маги и нашите герои на мисия с Нийгън, в която се изправят срещу мистериозните Жътвари. Междувременно групата на Юджийн трябва да бъде асимилирана в Британската общност, за да получи помощ за Александрия.

МЛАДИЯТ ШЕЛДЪН VI

HBO Max: 01 октромври

2022 | комедия | САЩ | 12+

С гласовете на: Йън Армитаж, Зои Пери, Ланс Барбър, Монтана Джордън, Рийгън Реворд, Ани Потс

Сериалът е предистория на „Теория на големия взрив“ и разказва за 12 годишния Шелдън Купър. Докато свиква с атмосферата в гимназията, семейството и приятелите му трябва да свикнат с уникалните му интелектуални възможности.

СТАРГЪРЛ III

HBO Max: 01 октомври

2022 | фантастика| САЩ | 12+

С участието на: Брек Бейсингър, Ивет Монреал, Анджелика Уошингтън, Трей Романо, Камерън Гелман

Сериалът проследява гимназистката Кортни Уитмор, която вдъхновява група млади герои да се изправят срещу злодеите на миналото. В центъра им е Старгърл, която сформира първия отбор супергерои.

БЕРЛИНСКИ ВАВИЛОН IV

HBO Max: 09 октомрви

2022 | драма | САЩ | 18+

С участието на: Волкер Брюх, Лив Лиза Фрайс, Леони Бенеш, Петър Курт

Берлин през 20-те на XX век. Това е идеалният град за талантливите и амбициозните, и за измамниците. Но под бляскавата повърхност бедните живеят зле, а организираната престъпности и политическият екстремизъм процъфтяват.

АВЕНЮ 5 II

HBO Max: 11 октомври | HBO: 11 октомври | 21:35 ч.

2022 | комедия | САЩ | 16+

С участието на: Хю Лори, Джош Гад, Зак Удс, Ники Амука Бърд, Ребека Фронт

Комедиен сериал за космически туризъм 40 години в бъдещето, когато Слънчевата система е достъпна за всеки. Хю Лори играе капитана на космическия круизен кораб „Авеню 5“, а щом той командва, нищо не може да се обърка...

БЕЛИЯТ ЛОТОС II

HBO Max: 31 октомври

2022 | комедия | САЩ | 16+

С участието на: Дженифър Кулидж, Тео Джеймс, Адам Димарко, Меган Фахи

Вторият сезон на сериала, представляващ социална сатира, ни отвежда в ексклузивен спа курорт в Сицилия. Гостите ще се опитат да се насладят на почивката си, но изненадващи ситуации ще разтърсят спокойствието им.

Активирай HBO Max като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
Yettel

5,99 лв.

Активирай HBO Max
като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
Yettel

5,99 лв.

Как да активираш достъп до HBO Max?

1. Влизаш в приложението Yettel.
2. Активираш услугата в позиция или като допълнителен пакет.
3. Отиваш на www.hbomax.bg или в приложението НВО Мах, за да се регистрираш. Ако имаш съществуващ профил в HBO Max, трябва да прекратиш абонамента, който плащаш за него преди да започнеш да ползваш достъп до услугата през Yettel. Също трябва да си направиш регистрация с нов имейл.
4. Избираш опцията за Вход, Свържете своя доставчик и въвеждаш кода, който получаваш през приложението Yettel. Ако си ползвал преди това HBO GO през Yettel, избираш опцията за Вход и влизаш със своите съществуващи имейл и парола.
5. При създаване на профила следва да се запознаеш с общите условия на доставчика на приложението и да ги приемеш.
6. Приятно гледане.


HBO MAX е онлайн услуга за видео стрийминг, която се предоставя от трето лице “Ейч Би Оу България“ ЕООД. Във връзка с това, Yettel не носи отговорност за наличието на уебсайта или приложението, през които се предоставя услугата или на съдържанието в тях.

Потребителят няма право да разпространява услугата и съдържанието в нея на трети лица, в това число за каквито и да е търговски или публични цели, както и на търговски или обществени места.

Вход за съществуващи клиенти:

Ако имаш съществуващ акаунт, трябва единствено да влезеш със съществуващите си имейл и парола, без да избираш опцията Свържете своя доставчик:

След първото влизане, ще трябва да въведеш двете си имена, за да може да бъде допълнен профила ти.

Регистрация на нов потребител

От същия екран по-горе се избира опцията Свържете своя доставчик.

След това се появява екран за избор на доставчик – избира се Yettel


След това се въвежда регистрационния код, получен при активиране на услугата през приложението Yettel:

След това се довършва регистрацията

Обща информация

Избери някой от нашите тарифни планове, който предлагат възможност да ползваш услугата, като я активираш в позиция в плана, или пък я активирай като допълнителен пакет.

С един абонамент можеш да инсталираш HBO Max на неограничен брой различни устройства, но можеш да гледаш едновременно на 3 от тях.

Абонамент и плащане

Да. През приложението Yettel по всяко време можеш да спреш подновяването на допълнителния пакет или да премахнеш услугата от позиция.

Ако планът ти включва достъп до позиции за дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна такава. Ако нямаш свободна позиция или пък искаш в нея да активираш друга услуга, можеш да я активираш като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане за определен период, в зависимост от абонаментния ти план. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е безплатен, за да можеш да прецениш дали ти харесва.

Спираш абонамента, който плащаш за HBO Max и сключваш нов договор с Yettel за тарифен план, който включва позиции за достъп до дигитални услуги или я активираш като допълнителен пакет през приложението Yettel. След това следваш стъпките, описани в таб Вземи HBO Max.

Ако услугата е активирана като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на периода за ползване на пакета.
Ако услугата е активирана в позиция, деактивирането ѝ в позиция прекратява достъпа до нея веднага. Деактивация на услугата в позиция, преди да е минал месец от активацията ѝ, ще доведе до заключване на позицията и тя ще бъде означена като „недостъпна позиция“ до изтичане на този срок.

Съдържанието на услугата е достъпно на територията на Република България и в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България.
Поради излизането на Великобритания от Европейския съюз, Регламнетът за трансгранична преносимост на услугите за онлайн съдържание вече няма да е в сила на територията на страната. Абонати, регистрирали услугата HBO Max в България, ще имат ограничен достъп до ползването ѝ на територията на Великобритания. При опит за възпроизвеждане на съдържание, на екрана ще се появи съобщение, уточняващо, че поради наложените промени, услугата вече не е налична.

Ако не си активирал достъп до услугата в позиция през периода без допълнително заплащане, можеш да я активираш в позиция и през останалото време от твоя договор, но срещу допълнително месечно заплащане на преференциална цена.

Ако услугата е активирана в позиция и не я деактивираш при приключването на периода без допълнително заплащане, ще бъдеш допълнително таксуван месечно на преференциална цена, независимо дали си се възползвал от достъпа си до услугата, или не.

Техническа информация

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Yettel трябва да има достъп до тези данни.

Да, можеш да ползваш HBO Max на телевизор чрез Chromecast или Airplay. Ако телевизорът ти е смарт, можеш да свалиш приложението на HBO Max и да влезеш с имейл и парола. В профила ти през мобилното приложение или уеб версията и в меню Устройства, ще видиш код, който трябва да въведеш на телевизора си.

За определени филми и сериали, можеш да сваляш съдържание, което да гледаш след това без интернет връзка. Гледането на изтегленото съдържание може да бъде започнато в рамките на 30 дни. Ако е започнато гледането и след това е спряно, повторно започване на гледане може да започне в рамките на 48 часа. При изход от профила, сваленото съдържание се изтрива.

Ако си забравил паролата си, отиваш на ,a href="https://www.hbomax.com/bg/bg">hbomax.bg, натискаш бутона Вход -> Вход през оператор и избираш опцията забравена парола.

Да. Отиваш на hbogo.bg и кликаш върху потребителското си име горе вдясно. Сменяш имейл адреса, изписан в полето, с новия, който искаш да ползваш и натискаш бутона Запази.

За да можеш да гледаш съдържанието на HBO Max, освен активен достъп до услугата е необходимо да имаш свързано с интернет устройство, което да поддържа приложението.

Провери дали твоите устройства са сред тези, които поддържат HBO Max:


Android

Операционна система

Android Phones, Android Tablets (Android OS 8 (Oreo) или по-нова версия).

HBO Max не поддържа устройства, които са били подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

iOS

Операционна система

iPhone, iPad и iPod Touch под OS 13 или по-нова версия

Не се поддържат OC, подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

Windows Phone

Операционна система

От 12 февруари 2016 г. HBO Max не се поддържа на Windows Phone.


PC/MAC

Windows 7 with SP2 и по-нови версии
MAC OS X

Smart TVs

Samsung –Tizen модел 2016+ (Samsung Orsay не се поддържа)
LG - WebOS версия 3.5+
Android TV

Други

ChromeCast
Apple TV 4
Play Station 4/5

*От 14.01.2020г. спира поддръжката на приложението HBO GO за моделите с операционна система Netcast. За тези модели приложението няма да функционира.