Капитал Telco

Вие сте тук

Капитал Telco от Yettel

Капитал е българско издание за бизнес, икономика и политика. Предназначено е за създаващите стойност - предприемачи, професионалисти, експерти, граждани с позиция. За тях Капитал селектира най-важните събития и обяснява какво наистина се случва, защо се случва и какво следва. Капитал дава фактите компетентно и точно, представя аргументирана позиция, за да може информацията да е полезна за вземането на информирани решения за бизнеса или личния просперитет.

Дигиталният достъп до Капитал Telco, предоставян от Yettel, включва статиите на capital.bg, целия над 25-годишен архив, бизнес доклади и класации на фирми, тематични и лайфстайл издания, ежедневни бизнес емисии и база данни за над 200 000 фирми.

Чрез дигитален достъп до Капитал Telco през capital.bg или мобилното приложение Капитал Telco, получавате:
Текущо съдържание и архив на Капитал - достъпни на компютър или телефон.
Всекидневни бизнес емисии в приложението Капитал Telco: Най-важните новини за бизнеса и икономиката, подредени от редакторите на Капитал в кратки и практични емисии. Емисиите се обновяват в края на работния ден и при извънредни събития.

Седмичник - всеки петък най-важното от седмицата с поглед напред - темите на Капитал са - среда, бизнес, лични финанси. Всеобхватен поглед върху актуалните теми, както и експертни анализи върху акцентите през изминалите дни.
Бизнес доклади и класации - Класации на фирми и поредица издания за различни индустрии. Серията от бизнес доклади дава данни за компаниите и анализ на събитията в отделните сектори.
КАПИ e базата данни на Капитал за фирми и сектори с финансова информация за над 200 000 компании от 2007 г. до днес. Инструментът позволява както индивидуални справки за компании, така и проверка по индустрии и региони.

Активирайте достъп до Капитал Telco:

1. Влезте в приложението YettelApp.
2. Активирайте услугата като допълнителен пакет.
3. Влезте в уебсайта capital.bg, изберете бутона „Вход“ и след това опцията „Вход с Yettel".
4. При влизане във Вашия профил, следва да потвърдите телефонния си номер с кода, който ще получите с SMS.
5. Там следва да се запознаете с общите условия на доставчика на услугата и да ги приемете.
6. Преди да започнете да четете Капитал Telco е необходимо да въведете адреса на Вашата електронна поща, за да ползвате всички функционалности от доставчика.


Услугата е достъпна в България, както и в роуминг в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън територията на България.

Капитал е онлайн услуга за достъп до бизнес съдържание, която се предоставя от трето лице „Икономедиа“ АД . Във връзка с това, Yettel не носи отговорност за наличието на уебсайта и/или приложенията, през които се предоставя услугата или на съдържанието в него.

Потребителят няма право да разпространява услугата и съдържанието в нея на трети лица, в това число за каквито и да е търговски или публични цели, както и на търговски или обществени места.

Обща информация

Избери някой от нашите тарифни планове, които предлагат възможност да ползваш услугата.Можеш да я активираш като позиция в плана или като допълнителен пакет.

Можеш да четеш Капитал през сайта и мобилната му версия или да изтеглиш безплатно мобилното приложение Капитал и да го инсталираш на колкото си искаш устройства. С един абонамент можеш да четеш в максимум на три устройства едновременно.

Ако планът ти включва достъп до позиции за дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна такава. Ако нямаш свободна позиция, можеш да я активираш като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане за определен период, според абонаментния ти план. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е безплатен, за да можеш да прецениш дали ти харесва.


Абонамент и плащане

Да, през приложението Yettel можеш по всяко време да спреш подновяването на допълнителния пакет или да премахнеш услугата от позиция.

Спираш абонамента, който плащаш за Капитал. Сключваш нов договор с Yettel за някой от нашите тарифни планове, който включва позиции за достъп до дигитални услуги или я активираш като допълнителен пакет през приложението Yettel. След това следваш стъпките, описани в таб „Вземи Капитал“.

Ако услугата е активирана като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на периода за ползване на пакета.
Ако услугата е активирана в позиция, деактивирането ѝ в позиция прекратява достъпа до нея веднага. Деактивация на услугата в позиция, преди да е минал месец от активацията ѝ, ще доведе до заключване на позицията и тя ще бъде означена като „недостъпна позиция“ до изтичане на този срок.

Съдържанието на услугата е достъпно на територията на Република България, както и в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България.

Ако не си активирал достъп до услугата в позиция през периода без допълнително заплащане, можеш да я активираш в позиция и през останалото време от твоя договор, но срещу допълнително месечно заплащане на преференциална цена.

Ако услугата е активирана в позиция и не я деактивираш при приключването на периода без допълнително заплащане, ще бъдеш допълнително таксуван месечно на преференциална цена, независимо дали си се възползвал от достъпа си до услугата, или не.


Техническа информация

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Yettel трябва да има достъп до тези данни.

За да използваш всички функционалности, включени в услугата, доставчикът изисква електронна поща на всеки потребител.

Трябва да провериш дали имаш абонамент към профила, с който си влязъл в сайта. Това може да направиш от най-горната лента в сайта или иконата за профил, ако си на мобилно устройство. Към информацията за профила е изписано дали имаш абонамент за Капитал. Ако имаш абонамент, но на профила, с който си влязъл в сайта, няма индикация за такъв, възможните опции са: влязъл си с друг профил, все още не си активирал дигиталния си достъп.