Survey On Tablet

Вие сте тук

Чрез SurveyOnTablet вашите клиенти ще имат възможност по всяко време да предоставят своето мнение и оценка за предоставяните от Вас услуги и продукти, a Вие ще следите развитието на бизнеса си, контрoлирате качеството от разстояние, както и ще мотивирате своя персонал да бъдe проактивен.

Направете клиентите си доволни и получете предимство пред конкуренцията със SurveyOnTablet!


Без Ограничения

Вие не поставяте лимити пред бизнеса си - ние също. Вземете толкова устройства, колкото са Ви необходими, за да можете да управлявате Вашата бизнес мрежа. Дайте права за достъп до профила си на неограничен брой потребители. Създайте неограничен брой анкети с неограничен брой въпроси.

Персонализация и Брандиране

Промотирайте бранда си и покажете на клиентите си, че те са важни за Вас!

Библиотека с многоезични анкети

SurveyOnTablet ще Ви спести усилието да създадете професионална анкета. Решението предоставя огромна библиотека с анкети, включваща почти всеки възможен въпрос, който може да зададете на своите клиенти, преведен на повече от 25 езика.

Мобилност

Освен чрез таблетите, Вашите клиенти ще могат да изкажат мнението си дори през своите смартфони. За целта, решението Ви дава възможност да генерирате уникални QR кодове, които да принтирате и разпространите във Вашия обект..

Техническа поддръжка

24-часова телефонна поддръжка, осигурена от експертите на Yettel.

Мигновена сигнализация при оплакване

Получавайте предупредителни известия по имейл, когато клиентите Ви са недоволни. Така имате възможност да превърнете недоволните клиенти в доволни, още преди да са напуснали обекта Ви.

Офлайн режим

Услугата може да се използва и на места без интернет покритие, като при свързване на устройството, чрез което се ползва, към интернет връзка, събраната информация се обработва и е достъпна в потребителския интерфейс на услугата

Статистика

За да получите реален поглед върху Вашия бизнес, разполагате с подробна и задълбочена статистика чрез Инструментите за анализ, достъпни в потребителския интерфейса на услугата. –По този начин може лесно да генерирате и споделяте Вашите отчети.

Сигурност

Работен режим със защита срещу недобронамерени потребители. Със сигурния kiosk режим, можете да оставите устройствата дори на места без наблюдение, знаейки че неоторизирани потребители не биха могли да получат достъп до Вашите данни .


За повече информация относно цените и параметрите на услугата може да се свържете с Вашия търговски представител, да отправите запитване тук или в модул Бизнес приложения в Бизнес портала тук.

Център за обучение

Направете първи стъпки в приложението SurveyOnTablet

Вижте всички видеа

Можете да изберете дали да активирате само лиценз за ползване на услугата  или да закупите лиценз с мобилен интернет и таблет.
Услугата се предлага с месечен абонамент при сключване на договор за 12 месеца или 24 месеца.
Един лиценз е валиден за един таблет.
Услугата SurveyOnTablet се предоставя в партньорство с трето лице и във връзка с това, „Yettel България“ ЕАД не носи отговорност за наличието на приложението и съхраняваната в него информация, за функциите или съдържанието на или в приложението.
Условия за ползване