Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Планове
Бизнес услуги
Бизнес контакти

С какво можем да помогнем?

IOT & M2M Решения

Смарт Мониторинг
Смарт Мониторинг

Модерното решение за контролно дистанционно отчитане на консумация на ток, вода, парно, газ и налягане.

Shared SMS
Shared SMS

Shared SMS е услуга, чрез която всички мобилни номера в дадена група (или избрани специално за целта номера) черпят от един общ пакет SMS. Услугата е разработена специално за клиенти на Yettel, които не желаят да заплащат за всеки номер поотделно SMS, а един общ пакет.

Data Shared
Data Shared

Data Shared пакетите са подходящи за всеки клиент, който има нужда от общ споделен пакет за обмен на данни и променлив трафик на картите (СОТ, GPS доставчици и други.

Private  APN
Private APN

Частна точка за достъп, която Ви дава възможност да изолирате трафика си от публичното интернет пространство, както и сигурност при връзката между мобилни устройства и сървър.

Data M2M
Data M2M

Услуги със SIM карти, предназначени за трансфер на данни между две или повече машини (устройства). Можете да избирате между различни тарифи, съдържащи пакети с включен месечен трафик за GPRS комуникация.

Yettel POS терминал
Yettel POS терминал

Надежден и сигурен пренос на данни от POS терминал през мобилната мрежа на Yettel до авторизационната система на Борика, без инвестиции във фиксирана инфраструктура.

Интересувате се от нашите IOT & M2M решения?

Попълнете формата и един от нашите продуктови специалисти ще се свърже с Вас, за да изготвим заедно Вашата персонализирана оферта.

Изпратете запитване

Летен Петък с Yettel

Свали приложението за достъп до всички услуги

-
-