Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Планове
Бизнес услуги
Бизнес контакти

С какво можем да помогнем?

Фиксирани услуги

Национален номер 0700 и 0800
Национален номер 0700 и 0800

Решение за корпоративни клиенти на Yettel, чрез което те могат да бъдат достъпни за всички свои крайни клиенти през един номер като обажданията могат да се обслужват от най-близкия офис.

Интерактивно гласово меню
Интерактивно гласово меню

Имате възможност лесно и удобно да обслужвате всички входящи обаждания от Вашите клиенти, включително да управлявате самостоятелно функционалностите на услугата, детайлните статистики и записите на съобщенията – само през един уеб-интерфейс.

Виртуална телефонна централа
Виртуална телефонна централа

Цялостна платформа за управление на фиксирана телефония, реализирана чрез облачна технология. С Виртуална телефонна централа получавате модерни функционалности, като запазвате познатата телефонна структура, спестявайки разходи и първоначални инвестиции.

SIP Trunk
SIP Trunk

SIP Trunk е решение, което е пресечна точка на традиционната фиксирана телефония с многообразната функционалност на IP базираните решения. С нея създавате нови комуникационни възможности и оптимизирате разходите си.

WebFax
WebFax

C WebFax получавате и изпращате факс през електронната поща. По-лесно и изгодно в сравнение с класическата факс услуга.

Бизнес интернет
Бизнес интернет

С Бизнес интернет имате гарантирана скорост и качествена връзка към българското интернет пространство и международната глобална мрежа.

Интересувате се от нашите фиксирани услуги?

Попълнете формата и един от нашите продуктови специалисти ще се свърже с Вас, за да изготвим заедно Вашата персонализирана оферта.

Изпратете запитване

Всеки петък изненади

Свали приложението за достъп до всички услуги

-
-