Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Планове
Бизнес услуги
Бизнес контакти

С какво можем да помогнем?

Дигитални услуги

Smart Accounts
Smart Accounts

Онлайн бизнес софтуер, с който лесно управлявате счетоводството, финансите, плащания и администрирате осигурителните и трудови отношения с Вашите служители. Достъп отвсякъде с най-високо ниво на защита.

Digital office
Digital office

Услугата, която „слага офиса в джоба Ви“ - всички най-важни работни процеси, събрани на едно място. С нея елиминирате излишната административна работа и осигурявате приятно дигитално преживяване на всичките си служители.

Microsoft 365
Microsoft 365

Комбинация от познатите Office приложения (като Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher, Outlook) и други корпоративни услуги за всеки тип бизнес – от онлайн срещи до споделяне на документи и имейли.

Антивирусни решения
Антивирусни решения

Решенията защитават потребителите на всяко устройство, оптимизират защитата за модерните центрове за данни и предпазват Вашата мрежа от атаки.Предоставят висококачествени защити, които бързо спират заплахите, откриват пробивите и предпазват Вашите устройства от зловредни атаки.

Онлайн Магазин
Онлайн Магазин

Решението e-Shop builder от Yettel е начин да спестите време, пари и усилия, когато искате да стартирате и развивате успешен онлайн магазин.

SurveyOnTablet
SurveyOnTablet

SurveyOnTablet осигурява обратна връзка от крайните клиенти в реално време чрез попълване на предварително създадени анкети - управлението и задълбоченият им анализ са достъпни за Вас през удобен интерфейс.

Телеконференция
Телеконференция

С Телеконференция може да провеждате аудиоконферентни разговори с избрани от Вас участници - без значение от техния брой или местоположение и без допълнителни такси.

Business portal
Business portal

Вашите услуги и абонаменти са достъпни 24/7. С Бизнес портала на Yettel правите промени по номерата си и контролирате потреблението им.

Интересувате се от нашите дигитални услуги?

Попълнете формата и един от нашите продуктови специалисти ще се свърже с Вас, за да изготвим заедно Вашата персонализирана оферта.

Изпратете запитване

Всеки петък изненади

Свали приложението за достъп до всички услуги

-
-