Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Планове
Бизнес услуги
Бизнес контакти

С какво можем да помогнем?


М2М (machine-to-machine) от Yettel предоставя решения за събиране, изпращане и предаване на информация посредством специална DataSIM карта за пренос на данни и обмен на SMS, без гласови услуги. Технологичното решение може да се използва във всички сектори на икономиката, където е необходима връзка между две устройства за обмен на информация.


Shared SMS е услуга, чрез която всички мобилни номера в дадена група (или избрани специално за целта номера) черпят от един общ пакет SMS. Услугата е разработена специално за клиенти на Yettel, които не желаят да заплащат за всеки номер поотделно SMS, а един общ пакет.

Предимства:

  • Спестявате, като заплащате само един общ пакет за всички карти.

  • Получавате само една фактура, обща за всички SIM карти − така оптимизирате и контролирате месечните си разходи за мобилни услуги.

Shared SMS пакети

Shared SMS 5000 Shared SMS 10000 Shared SMS 30000 Shared SMS 50000 Shared SMS 100000
Брой включени SMS 5000 10000 30000 50000 100000
Месечна цена на пакет 250 лв. 450 лв. 1 200 лв. 1 700 лв. 3 000 лв.
Месечна такса на SIM карта 4 лв. 5 лв. 6 лв. 7 лв. 8 лв.
Цена на SMS след изчерпване на пакета 0,10 лв. 0,10 лв. 0,10 лв. 0,10 лв. 0,10 лв.

Всички цени са без ДДС

Условия

  • Включените в nakema SMS-и важат само за изпращане към мобилни номера от мрежата на Yettel

  • Услугата може да се активира на М2М SIM kapmu

  • Пакетът включва съответен брой kpamku текстови съобщения, за общо ползване от SIM картите на клиента

  • Неизползваните съобщения не се прехвърлят за следващия месец,

  • Потребителят може да променя избрания nakem egokpaтно в рамките на един месец, kamo промяната влиза в сила до 7 (седем) календарни дни, след подаването на съответното заявление.

  • При промяна на nakema неизразходвания брой съобщения не се прехвърля към новия nakem.

При заявка за услугата, за Вас ще бъде изработено техническо решение, koemo описва начина на осъществяване и покриване на всички Ваши изисквания.

Освен това, вие ще получите SIM kapmu за пренос на данни с определен nakem за мобилен интернет и специфични настройки.

Услугама Data Shared Bu npegоставя ново решение за пренос на данни и използване на WAP/интернет през GPRS.

Data Shared om Yettell облекчава администрирането и контрола на Вашите kapmu, тъй като не е необходимо да избирате различен абонаментен план за всяка от тях и в същото време включените MB се използват оптимално. SIM kapmume за пренос на данни, собственост на Вашата фирма, се обединяват в една фактура и едновременно имат достъп до общ, по-голям nakem oт мегабайти. Всяка карта използва MB според индивидуалните си нужди в рамките на месеца, но ако потреблението й варира в различните месеци, не остават неизползвани MB. Останалите номера, включени към същата група, оползотворяват общия предоставен обем от MB.

Предимства:

  • Спестявате kamо заплащате само един общ nakem за всички карти.

  • Получавате само една фактура, обща за всички SIM kapmu – maka onтимизирате и контролирате месечните си разходи за мобилни услуги.

Data shared om Yettel се предлага в nakemu om 1000MB, 2500MB, 5000MB, 1000OMB, 20000MB и 3000OMB.

Услугата частен APN (Access Point Name) предоставя интегрирано решение, с което можете да изолирате и защитите Вашия трафик за мобилен интернет от останалите потребители в мрежата на Yettel.

Как работи услугата?

Yettel конфигурира частен APN с частно адресно пространство (VRF) и статични IP адреси от предварително договорен диапазон. Тази конфигурация ще гарантира изолация на трафика на Вашите мобилни устройства от останалите потребители на Yettel и същевременно ще даде възможност за връзка между мобилните устройства и сървъра в рамките на частния APN.

Мобилните устройства използват специални GPRS настройки, частен APN и частно адресно пространство за комуникация с централизиран сървър.

Интересувате се от нашите M2M решения?

Попълнете формата и един от нашите продуктови специалисти ще се свърже с Вас, за да изготвим заедно Вашата персонализирана оферта.

Изпратете запитване

Летен Петък с Yettel

Свали приложението за достъп до всички услуги

-
-