Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Планове
Бизнес услуги
Бизнес контакти

С какво можем да помогнем?

Бизнес услуги

Вече е по-лесно да развивате бизнеса си.

Left arrow icon Right icon
 • Антивирусни решения
  Антивирусни решения

  Решенията защитават потребителите на всяко устройство, оптимизират защитата за модерните центрове за данни и предпазват Вашата мрежа от атаки.

  Повече за услугата
 • Онлайн Магазин
  Онлайн Магазин

  Решението e-Shop builder от Yettel е начин да спестите време, пари и усилия, когато искате да стартирате и развивате успешен онлайн магазин.

  Повече за услугата
 • Digital office
  Digital office

  Услугата, която „слага офиса в джоба Ви“ - всички най-важни работни процеси, събрани на едно място. С нея елиминирате излишната административна работа и осигурявате приятно дигитално преживяване на всичките си служители.

  Повече за услугата
 • Microsoft 365
  Microsoft 365

  Комбинация от познатите Office приложения (като Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher, Outlook) и други корпоративни услуги за всеки тип бизнес – от онлайн срещи до споделяне на документи и имейли.

  Повече за услугата
 • Смарт Мониторинг
  Смарт Мониторинг

  Модерното решение за контролно дистанционно отчитане на консумация на ток, вода, парно, газ и налягане.

  Повече за услугата
 • Виртуална телефонна централа
  Виртуална телефонна централа

  Цялостна платформа за управление на фиксирана телефония, реализирана чрез облачна технология. С Виртуална телефонна централа получавате модерни функционалности, като запазвате познатата телефонна структура, спестявайки разходи и първоначални инвестиции.

  Повече за услугата
 • Интерактивно гласово меню
  Интерактивно гласово меню

  Имате възможност лесно и удобно да обслужвате всички входящи обаждания от Вашите клиенти, включително да управлявате самостоятелно функционалностите на услугата, детайлните статистики и записите на съобщенията – само през един уеб-интерфейс.

  Повече за услугата
 • SurveyOnTablet
  SurveyOnTablet

  SurveyOnTablet осигурява обратна връзка от крайните клиенти в реално време чрез попълване на предварително създадени анкети - управлението и задълбоченият им анализ са достъпни за Вас през удобен интерфейс.

  Повече за услугата
 • Телеконференция
  Телеконференция

  С Телеконференция може да провеждате аудиоконферентни разговори с избрани от Вас участници - без значение от техния брой или местоположение и без допълнителни такси.

  Повече за услугата
Left arrow icon Right icon
 • SIP Trunk
  SIP Trunk

  SIP Trunk е решение, което е пресечна точка на традиционната фиксирана телефония с многообразната функционалност на IP базираните решения. С нея създавате нови комуникационни възможности и оптимизирате разходите си.

  Повече за услугата
 • Национален номер 0700 и 0800
  Национален номер 0700 и 0800

  Решение за корпоративни клиенти на Yettel, чрез което те могат да бъдат достъпни за всички свои крайни клиенти през един номер като обажданията могат да се обслужват от най-близкия офис.

  Повече за услугата
 • WebFax
  WebFax

  C WebFax получавате и изпращате факс през електронната поща. По-лесно и изгодно в сравнение с класическата факс услуга.

  Повече за услугата
 • Бизнес интернет
  Бизнес интернет

  С Бизнес интернет имате гарантирана скорост и качествена връзка към българското интернет пространство и международната глобална мрежа.

  Повече за услугата
Left arrow icon Right icon
 • Shared SMS
  Shared SMS

  Shared SMS е услуга, чрез която всички мобилни номера в дадена група (или избрани специално за целта номера) черпят от един общ пакет SMS. Услугата е разработена специално за клиенти на Yettel, които не желаят да заплащат за всеки номер поотделно SMS, а един общ пакет.

  Повече за услугата
 • Data Shared
  Data Shared

  Data Shared пакетите са подходящи за всеки клиент, който има нужда от общ споделен пакет за обмен на данни и променлив трафик на картите (СОТ, GPS доставчици и други.

  Повече за услугата
 • Private APN
  Private APN

  Частна точка за достъп, която Ви дава възможност да изолирате трафика си от публичното интернет пространство, както и сигурност при връзката между мобилни устройства и сървър.

  Повече за услугата
 • Data M2M
  Data M2M

  Услуги със SIM карти, предназначени за трансфер на данни между две или повече машини (устройства). Можете да избирате между различни тарифи, съдържащи пакети с включен месечен трафик за GPRS комуникация.

  Повече за услугата
 • Yettel POS терминал
  Yettel POS терминал

  Надежден и сигурен пренос на данни от POS терминал през мобилната мрежа на Yettel до авторизационната система на Борика, без инвестиции във фиксирана инфраструктура.

  Повече за услугата
Left arrow icon Right icon
 • Yettel Автопарк
  Yettel Автопарк

  С това решение можете да наблюдавате и контролирате служебните автомобили във Вашия автопарк, да следите с каква скорост се движат и накъде пътуват. Всичко това – в реално време.

  Повече за услугата
 • Drivey
  Drivey

  Drivey ти дава възможност да следиш на живо местоположението на автомобила си по картата, да виждаш продължителността на всяко едно пътуване, да поставяш ограничения за движение или да анализираш историческите данни за проследяване и позициониране преди следващото пътуване.

  Повече за услугата
 • Е-винетка
  Е-винетка

  Купи е-винетка бързо и лесно. Всички видове превозни средства; Навсякъде, по всяко време.

  Повече за услугата

Интересувате се от нашите бизнес услуги?

Попълнете формата и един от нашите продуктови специалисти ще се свърже с Вас, за да изготвим заедно Вашата персонализирана оферта.

Изпратете запитване

Летен Петък с Yettel

Свали приложението за достъп до всички услуги

-
-