Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Ние сме Yettel.

Ние сме Yettel - телеком от ново поколение и сме тук, за да ти помогнем да намериш баланса си.

Баланс между офиса и гледка към морето, между любимия ти сериал и приготвянето на вечеря, между разходка на кучето и среща с приятели. Балансът е нещо различно за всеки, но всеки има нужда от помощник в постигането му. В Yettel ти помагаме да го намериш с продукти и услуги, с които не просто поддържаш връзка, но и работиш, гледаш, слушаш и играеш, където и както поискаш.

Какво се променя от 1 Март 2022, когато Теленор е вече Yettel?

Питаш се как тази промяна ще ти се отрази като наш клиент. Не е необходимо да правиш нищо - договорът, абонаментният план и всички услуги, които използваш, остават същите. Промените ще се случат автоматично. Новият бранд означава, че ние ставаме по-добри и ти си в центъра на всичко това.

Ти и Yettel.

О. Теленор се променя на Yettel, но като клиент не трябва да правиш нищо. Просто продължи да се наслаждаваш на нашите услуги.

О.Всички съществуващи договори са валидни. Не е необходимо да подписваш нищо.

О.Няма за какво да се притесняваш, телефонният ти номер се запазва.

О.SIM картата/eSIM ти ще продължи да работи по същия начин.

О.Имената на някои абонаментни планове могат да бъдат променени. Но това, което получаваш, и сумата, която плащаш за него, ще останат същите.

О.Ще получаваш сметката си по същия начин, както досега.

О.Не, ще се промени само името на дружеството, но то ще запази качеството си на администратор на твоите лични данни и ще продължи да обработва тези данни в съответствие с всички приложими закони. Промяната на името ще бъде отразена във всички политики за поверителност и лични данни на дружеството, както и във всички съгласия, които то събира.

Услугите на Yettel.

О.Не, не се променят. Ще се радваме да те видим отново на обичайните места.

О.Приложението ще се обнови автоматично или ще те помолим да го актуализираш при стартиране.

О.Очаквай вълнуващи нови предложения.

О.Да, мрежата и качеството, с което си свикнал, остават същите.