Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Скалната прегръдка на Белоградчик

Белоградчишки скали

Виж красотата на природата

Музика сред природата

Усети магията на класиката

Полет с балон над Белоградчик

Изживей незабравим момент

„Пред фантастичните видения на Белоградчишките скали, човешката фантазия е ограбена, абсолютно ограбена с всички свои капризи!“ - казва писателят Антон Страшимиров, а само гледката, разкриваща се пред очите на това място може да го потвърди. Днес ви предизвикваме да опознаете Белоградчик – едно величествено място, което пленява сърцата с мистичност, внушителност и причудлива красота. Освен това и обект на световното културно наследство на ЮНЕСКО и един от 100 национални туристически обекта, които определено си заслужава да посетите.
 
А сега  Yettel и Българския туристически съюз ви предизвикват да съберете печати от 100-те национални обекта само с един клик, дигитално. Отворете мобилното приложение, сканирайте QR кода от табелата на мястото и вече имате своя печат. Освен това ще откриете и интересна информация, поднесена с красиви видео илюстрации.
 
Например, знаете ли, че преди повече от 200 млн. години в района, където днес се издига Белоградчишката крепост, някога са се струпали множество слоеве скали, които по-късно биват заляти от море, на дъното на което се отлага пясък, чакъл и глина. След оттеглянето на водата меките варовици се нагъват и под влияние на природните стихии приемат тези причудливите форми, които днес очароват всеки посетител на Белоградчик. 
 

Днес там е прочутата крепост, която вече девет години е и дом на класическата музика, която се изпълнява тук. 
 
Какво още можете да правите в Белоградчик, ако сте приключенци по душа? Полетът с балон над скалите е преживяване, което ще ви остави заредени и с широка усмивка на лицето за дни наред!

Виж профила на обекта

Пътува ли ти се?

Обикаляй България и събирай печати с приложението Yettel

Свали тук:

100obekta app banner