Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Развиваме технологии, които подпомагат устойчивото бъдеще

Развиваме технологии, които подпомагат устойчивото бъдеще

Стремим се да създаваме услуги и решения, чрез които да постигаме баланс във връзката ни с технологиите. За да постигнем това, ние продължаваме да правим нашата мрежа още по-добра и достъпна за повече хора. Създаваме програми, чрез които насърчаваме развитието на дигитални умения. Разработваме дигитални решения, които да помагат на обществото и околната среда.

Нашите цели:

от населението на България ще се възползва от нашата 5G мрежа

деца на година ще бъдат информирани по темата за безопасен интернет

иновативно дигитално решение на година

Как ще постигнем целите ни:

Още по-добра мрежа

Ще продължаваме да инвестираме в развитието на мрежата и иновативните продукти и услуги, което ще осигури надеждна, безопасна и висококачествена връзка за всички.

Образователни кампании

Ще постигнем това чрез организиране на образователни кампании, предоставяне на съвети и информация, обучение на уязвими групи и други. Една от успешните ни образователни кампании е Digital Scouts. Научи повече за програмата.

Инвестиции и иновации

Ще инвестираме в научноизследователска дейност и развитие на иновативни продукти, решения и проекти, които използват технологиите за справяне с екологични и социални нужди.

Онлайн защита

Ще инвестираме в подобряване на нашата киберустойчивост и способността ни да реагираме на съществуващи и нововъзникнали заплахи в телекомуникационния домейн.