Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Yettel Сервиз

Проверка на сервизна поръчка

Собствен сервиз се грижи за твоите устройства

Ако телефонът или таблетът ти имат нужда от ремонт, представяме ти Собствен сервиз. Тук ще положим всички грижи за твоето устройство, а при необходимост ще ти предоставим телефон за времето на поправката, за да продължиш да общуваш пълноценно. Междувременно имаш възможност да следиш всяка стъпка от процеса на ремонта – лесно и удобно онлайн.

Проследи статуса на твоята заявка за ремонт сега.
Само въведи номера на сервизния протокол и IMEI на устройството.

С подкрепата на

Собствена услуга от Yettel

Твоето устройство се обслужва от собствения сервиз на Yettel. Така през цялото време е под контрола и грижите на твоя оператор.

Удобно за клиента

Можеш да предоставиш устройството си за ремонт в най-близкия и удобен магазин. То ще бъде грижливо подготвено и изпратено към Собствен сервиз.

Бързо обслужване

Предлагаме ти бързо и надеждно обслужване. Това важи за устройствата с марки, за които Yettel Сервиз е оторизиран в България, а за останалите – срокът е в рамките на законово регламентирания.

Сервиз на широка гама от устройства

Собствен сервиз обслужва всички устройства с марки, за които е оторизиран за територията на България, без значение откъде са закупени.

Винаги информирани

По всяко време можеш да следиш статуса на ремонта на тази страница. За най-важните стъпки от процеса ще ти изпратим SMS, включително и когато твоето устройство е готово за получаване от магазин на Yettel.

Устройството ти има някои от описаните по-долу проблеми? Преди да го предоставиш за ремонт в Собствен сервиз, опитай да отстраниш проблема като следваш нашите указания:

Апаратът не включва

Включи апарата към зарядно устройство за 20-30 минути. Ако проблемът е наличен и след това, донеси устройството за сервиз в най-близкия магазин на Yettel. Не забравяй и зарядното устройство към апарата (и USB кабела, ако той е разделна част от зарядното).

Апаратът се самоизключва или блокира при работа

Съхрани информацията на външен носител, различен от карта памет
Провери дали батерията на апарата е заредена;
Провери дали апаратът зарежда при включване към зарядно устройство;
Направи актуализация на софтуера (ако това е възможно) със заредена батерия;
Възстанови фабричните настройки на апарата и форматирай картата памет.

Внимание: цялата информация от апарата и картата памет ще бъде безвъзвратно изтрита.

Интернетът е бавен или няма активност

Увери се, че апаратът не се намира в „самолетен режим“ и е включена опцията за мобилни данни;
Увери се, че са затворени всички приложения, които не се използват в момента или се извършват автоматични актуализации на вече инсталирани приложения;
Рестартирай мобилните данни или апарата;
Направи актуализация на софтуера (ако това е възможно) със заредена батерия.

Недостатъчна памет за съхранени на данни

Ако паметта за съхранение на данни/приложения е недостатъчна, тя може да бъде разширена чрез поставяне на по-голяма карта памет (за апаратите, които имат тази опция)
Приложенията и медиа данните (снимки, видео, музика и т.н.), които позволяват прехвърляне и работа от карта памет, могат да бъдат прехвърлени, освобождавайки място в паметта на апарата.

Апаратът има проблем с обажданията:

Увери се, че апаратът не се намира в „самолетен режим“. Ако е така, го деактивирай;
Увери се, че индикаторът за мрежа показва наличие на покритие;
Увери се, че няма активирана опция за блокиране на входящите и изходящите обаждания.

Батерията се изтощава твърде бързо

Увери се, че апаратът зарежда батерията напълно;
Увери се, че пощата ти не се синхронизира твърде често;
Трафикът на данни, GPS, Bluetooth и Wi-Fi допълнително консумират енергия;
Намали яркостта на дисплея, ако апаратът предлага тази функция.

Запознай се подробно с гаранционните условия на гърба на гаранционната карта.
Премахни паролите от устройството, ако има такива.
По възможност, зареди батерията. Не е необходимо да предаваш устройството за сервиз със зарядното, освен в случаите, когато проблемът е свързан с него.
Извади от устройството всички SIM карти и карти памет, освен в случаите, когато проблемът е свързан с тях.
За клиенти, използващи iPhone: Преди оставянето на устройството за сервиз задължително изключи функцията „find my iPhone“.
Копирай (архивирай) на друго устройство (напр. компютър, телефон или външна памет) цялата информация от повреденото устройство. В случай че нямаш такава възможност, при предаване на устройството за сервиз, помоли нашите консултанти за съдействие.
Задължително изтрий чувствителна информация като пароли за онлайн банкиране, кредитни/дебитни карти, електронна поща.

Ако ползваш абонаментен план от Yettel, ние ще ти предоставим телефон от същия клас напълно безплатно. Ще можеш да общуваш пълноценно, докато твоят телефон се ремонтира. Всеки абонат на Yettel може да се възползва от телефон за временно ползване, независимо от използвания апарат и вида на повредата. Резервните телефони се предоставят спрямо наличността им в съответния магазин на Yettel (партньорските магазини не предлагат резервни телефони). Носиш отговорност за временно предоставеното устройство.

За всички модели смартфони предоставеното резервно устройство е на твое разположение с любезното съдействие на нашите партньори от Samsung. Ако използваш iPhone, ще получиш iPhone като резервен смартфон.