Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

SAMSUNG в Yettel

Samsung в Yettel

Добре дошъл в епичния стандарт

Представяме забележителната серия Samsung Galaxy S22. Освети нощта с най-добрата камера за нощна фотография и улови кадри със супер резолюция. Наслади се на най-бързия ни процесор досега, батерия, която издържа повече от ден и първият вграден S Pen в Galaxy S22 Ultra за изключителна креативност.

Виж повече

Защо Samsung в Yettel?

logo Xiaomi

Рециклирай и спести

Ние винаги ще сме насреща, когато и да посетиш наш магазин. Изкупуването на телефон по "Рециклирай и спести" зависи само от твоето желание и дали си доволен от цената, която ти предлагаме.

Виж повече
logo Xiaomi

Смартфон протект

За щастие вече има Смартфон протект или иначе казано застраховка за твоето ново устройство, която можеш да си вземеш в Yettel – за да ти е по-спокойно.

Виж повече
logo Xiaomi

Чуй най-доброто от твоя свят

Представяме Galaxy Buds Pro. Те са наистина безжични слушалки с технология от професионален клас, която ще те потопи в нечуван досега звук.

Купи онлайн

Намери телефона, който ти подхожда

Виж всички смартфони

Най-добрите Samsung предложения

image

Бъди готов да разгърнеш света си

Samsung Galaxy Z Fold3 - всичко, което би искал в един първокласен и издръжлив 5G смартфон. След това го накарахме да се разгъне – разкривайки огромен екран, така че да можеш да гледаш, работиш и играеш както никога досега.

Купи Онлайн
image

Нещо добро стана още по-добро

Сгъва се в джоба ти. Пасва в чантичката ти. Побира се в най-тесните ти дънки. След това можеш да го извадиш и той се превръща в 5G смартфон в пълен размер, който се разгъва до любимите ти ъгли.Ако звучи така, сякаш сме се опитали да преосмислим телефона, това и направихме с новия Galaxy Flip3.

Купи Онлайн
image

Най-големият Samsung Galaxy Tab S

Избери Galaxy Tab S8 Ultra с революционна мощност и обширен 14.6-инчов дисплей, който ти предоставя пространство за неограничени възможности. С издръжлив корпус, обновен S Pen и супер бързо зареждане, Galaxy Tab S8 Ultra поставя новия епичен стандарт за таблети.

Купи Онлайн

Още от Samsung за теб

Watch4 Classic 46mm

image
649 ,99 лева в брой Купи Онлайн

SAMSUNG Galaxy Buds2

image
209 ,99 лева в брой

Купи Онлайн

SAMSUNG Galaxy A53 5G 128GB

image
449 ,99 лева в брой
с план Тотал Макс 39.99
Купи Онлайн

Търсиш нещо повече?

Към онлайн магазина