Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Добави HBO GO

5,99 лв.

Активирай през MyTelenor
чрез SMS на 1414 с текст HBOGO2

Валидност: 1 месец

Активиране на пакет

През мобилното приложение MyTelenor Bulgaria
Чрез изпращане на безплатен SMS на номер 1414, с текст HBOGO2

Деактивиране на пакет

През мобилното приложение MyTelenor Bulgaria
Чрез изпращане на безплатен SMS на номер 1414, с текст HBOGO2 STOP

Добре е да знаеш:

Допълнителните пакети Добави HBO GO могат да се ползват с абонаменти планове с включен мобилен интернет, но без включен достъп до HBO GO в плана
Допълнителният пакет Добави HBO GO може да се ползва за достъп от и към приложението HBO GO, както и уебсайта на услугата: www.hbogo.bg
Интернет трафикът към HBO GO се изчерпва от МВ, включени в абонаментния план.
Пакетът Добави HBO GO се подновява всеки месец, докато потребителят не поиска изрично да бъде деактивиран, по описаните по-горе начини.
В случай че към деня на фактуриране номерът, който е активирал услугата, има спрени изходящи обаждания, пакетът „Добави HBO GO” ще бъде деактивиран. Може да бъде повторно активиран чрез посочените по-горе начини след възстановяване на спрените изходящи обаждания
Месечният абонамент за пакет Добави HBO GO се добавя към стойността на месечната фактура за номера, за който е активиран такъв пакет.
След изчерпването на включените в абонаментния план национални MB на месец, до края на съответния отчетен период скоростта на връзката пада за целия интернет трафик, включително и към HBO GO, до 64/ 128 kbps, според абонаментния план.

Условия за регистрация и ползване на услугата HBO GO:

Услугата HBO GO не се предоставя от Yettel, а от трето лице – „Ейч Би Оу Бълария“ ЕООД.
Във връзка с това, Yettel не носи отговорност за наличието на приложението или на съдържанието в него.
HBO GO услугата е за лично ползване. Ползването и разпространението на HBO услугата за каквито и да търговски или публични цели е абсолютно забранена
Достъпът до услугата HBO GO е предмет на регистрация в приложението HBO GO или през уебсайта на услугата: www.hbogo.bg.
При регистрацията следва да приемеш общите условия на доставчика на услугата HBO GO.
За регистрацията е нужен уникален код за регистрация, който получавате със SMS съобщение при активация на пакета. В случай че този код е забавен/загубен то той може да бъде заявен със безплатен SMS на 1414 с текст HBOGO.
Броят устройства, които могат да бъдат регистрирани за ползване на услугата HBO GO до 5 (пет), като достъп до HBO GO услугата не може да се ползва на повече от 2 (две) устройства едновременно.


Условия за възползване от тестови период без заплащане:

Условията са валидни за клиенти, ползващи абонаментен план за мобилни услуги, с включени в плана MB, без достъп до HBO GO, които към датата на активиране на Добави HBO GO, включително, не са ползвали допълнителен пакет с достъп до HBO GO и към същата дата не използват абонаментен план с достъп до HBO GO.
Възможно е възползване от тестовия период за услугата без заплащане само веднъж за един мобилен номер (SIM карта).
При описаните условия и активиране на допълнителен пакет HBO GO се предоставя един месец тестови период за услугата без да се заплаща, след което се начислява стандартен месечен абонамент за допълнителния пакет: 6,99 лв./мес.
Възползвалите се абонати ще бъдат информирани с кратко текстово съобщение (SMS), преди изтичане на тестовия период.
Тестовият период е за един месец от датата на активация, независимо от датата на фактуриране по абонаментния план за мобилни услуги.
Пакетът може да бъде деактивиран по всяко време без неустойка.
Достъпът до услугата е предмет на регистрация в приложението HBO GO или през уебсайта на услугата, може да се ползва в зона ЕС и изразходва от пакета МВ, включени в абонаментния план. Във връзка с влизане в сила на Регламент 2017/1128 на ЕС за трансграничната преносимост на услугите за онлайн съдържание в рамките на вътрешния пазар, от 1 април 2018г., услугата HBO GO ще бъде достъпна за ползване на територията на зона ЕС.“